Χριστουγεννιάτικο θεάματα

Posted by Jiky at 2:34 AM

Sunday, January 31, 2010

Χριστουγεννιάτικο θεάματα
Χριστούγεννα Plays στηρίζονται στην ιστορίες των Χριστουγέννων. Κάνοντας την ίδια χρονιά παίζει μετά από χρόνια μπορεί να τους μπαγιάτικο και θαμπό. Μπορούν να χάνουν τις ευθυμία Χριστούγεννα και την ζεστασιά που αποφέρουν κατά την περίοδο των διακοπών.

Κατάλογος των Χριστουγέννων θεαμάτων
Χριστουγεννιάτικο θεάματα έχουν επεξεργαστεί παραστάσεις των Χριστουγέννων ιστοριών και σκηνές που περιλαμβάνονται υπερβολικές παρελάσεις, σύγχρονο χορό, pantomimes, αστείος κλόουν και πολύχρωμα κοστούμια.

# Να είναι μεγάλη-μπαλέτο πόλη ή λίγο παιδιά εμπόδιο μέσω μιας σκηνής της γέννησης, Χριστούγεννα θεάματα είναι η καλύτερη μορφή των Χριστουγέννων γιορτές.

Ας έναν από τους ακόλουθους θεάματα Χριστουγέννων γίνει επόμενη παράδοση στην οικογένεια:
Τα μη-Έτσι Silent Night
Αυτή η πολύχρωμη κέντρα θέαμα Χριστουγέννων γύρο τρεις νεαροί βοσκοί που φωνάζουν χαρούμενα το εγκώμιο του Θεού μετά επισκέπτονται το νεογέννητο Ιησού. Αυτό το μοναδικό θέαμα προσφέρει τα πάντα που απαιτούνται για μια ζωντανή γιορτή των Χριστουγέννων, γεμάτη διασκέδαση. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Χριστουγέννων μαζί με τον λόγο του διαλόγου, αστεία ηχητικά εφέ και μουσική είναι προ-ηχογραφημένη σε CD και έτσι είναι εύκολο να προετοιμαστούν.

The Fumbly Bumbly αγγέλους

Αυτό είναι μία τυπική θέαμα Χριστούγεννα για τον παιδικό σταθμό παιδιά. Απολαύστε την ιστορία από τη γέννηση του Ιησού από τη σκοπιά τεσσάρων ευχάριστο αγγέλων που yearned να τραγουδήσει στην ένδοξη ουράνια χορωδία. Λίγες ragged βοσκούς σε μια βουνοπλαγιά Βηθλεέμ τους έδωσε συνοδεύουν. Χριστουγεννιάτικα τραγούδια είναι ζωντανή και αυθόρμητη με το άγγιγμα των φιλοξενούμενων πιάνο και χορδές κιθάρας.

Εξάλλου, το Κατηχητικό Σχολείο της Τριάδας δώρα Χριστουγέννων θεαμάτων κάθε χρόνο. Το Channel Seven Χριστούγεννα καλλιστεία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο ξεκινά live show τους από Barrack Street. Το γεγονός είναι γεμάτη με διασκέδαση από την αρχή, συμπεριλαμβανομένων θαυμάσιο πλωτήρες, συγκροτήματα, κλόουν, Channel Επτά προσωπικότητες, και της Σάντα με reindeers του. Χιλιάδες επισκέπτες πλήθος τους δρόμους για να προβάλετε τα χρώμα και η αίγλη του θεάματος Χριστουγέννων.

Δημοφιλή τραγούδια για τα Χριστούγεννα θεαμάτων και Nativity Plays

Μερικοί από τους λαϊκά τραγούδια για τα Χριστούγεννα θεάματα και Nativity Plays περιλαμβάνουν:

Γενικά

* Χριστούγεννα Ώρα (Μέρος One και Reprise)
* Η Ημέρα όταν Χριστός ήταν Γεννήθηκε (Μέρος ένα και Reprise)
Έτος μετά Έτος (Μέρος One και Reprise)

Τραγούδια σχετικά Μήνυμα ο Άγγελος για να Mary

* An Angel
* Long Long Ago
* Gabriel

Τραγούδια περίπου Mary και Joseph στη Βηθλεέμ

* Βηθλεέμ είναι Απασχολημένος Σήμερα
* Usy Little Τάουν
* Δεν Room στη Βηθλεέμ

Τραγούδια σχετικά με Shepherds

* Ελάτε Ye Behold
* Shepherds στον τομέα τους
* Η Watchful Shepherds

Τραγούδια σχετικά με Σοφών

Σχέδιο * Ηρώδη
* Από Ανατολική γης τους
* Έχουμε Saw ένα Star

0 comments: