Thomas Kinkade Χριστούγεννα Stockings

Posted by Jiky at 10:34 AM

Thursday, January 14, 2010

Κρατήστε πλάτος αιτία σας Θωμάς Kinkade Χριστούγεννα Stockings είναι εδώ για να εσάς sweep μακριά πόδια σας. Γεννήθηκε στο Σακραμέντο στην Καλιφόρνια στις 19 Γενάρη, 1958 Θωμάς Kinkade διακηρύσσει εαυτό να είναι την "Ζωγράφος του Φωτός". Αρχικά αμερικανικό ζωγράφος και γενικά ορισθεί ως ένα εμπρεσιονιστής, πίνακές του απεικονίζουν γραφικό ειδυλλιακή αγροτική locales, Πόλη και Θάλασσα γρατζουνιές, Εκκλησίες, Rivers και τη λίστα φαίνεται ατελείωτη.

Αναπνοή Του λαμβάνοντας τοπίων και εξακολουθούν εικόνες είναι απλά έξω του του κόσμου και η είναι υποτίθεται φορτωμένα με βιβλικές αλληγορία.

Καλές ειδήσεις Its για λάτρεις τέχνη όπως Θωμάς Kinkade έχει δρομολόγησε ένα νέα φάσμα των προϊόντων κυμαίνονται από Χριστούγεννα Stockings προς Teddy αρκούδες και παρόμοια. Εάν είναι αισθητική αισθήσεις σας εξευγενισμένα ανοιχτά και μην αφήστε εσείς εγκατασταθούν για τη συνήθη, εδώ είναι Θωμάς Kinkade με του συλλογή των Χριστούγεννα Stockings να εσάς βράχο.

* Εάν είστε φρικιό τέχνης και θρησκευτικά παρακολουθήσουν όλα τέχνης δείχνει στην πόλη, δεν υπάρχει τρόπος εσείς μπορούσε να παραλείψατε ζωγραφιές Τόμας Kinkade του. Εάν sceneries enthrall του εσάς προχωρήστε και αγοράσει ένα Θωμάς Kinkade Χριστούγεννα Stocking με sceneries του είτε ζωγραφισμένα χέρι ή απλώς εκτυπώνονται σε αυτό με έξτρα στολίδια υπό μορφή tussles, βελούδο και σατέν capping.
* Μόνο τα πιο δημοφιλή και καλύτερες-βρίσκονται εκτιμάται πίνακες που θα εμφανίζονται τα Χριστούγεννα κάλτσες. Έτσι δεν είναι σύμφωνα με την αίσθηση ότι θα μπορούσατε να το τοπίο της επιλογής σας, αν μπορείτε να κάνετε να επιλέξει μεταξύ των αυτά που είναι προς πώληση.
* Ορισμένες από πίνακες ζωγραφικής του για εκδηλώνονται τα Χριστούγεννα κάλτσες είναι Victorian Χριστουγέννων, φάρος ελπίδας, Χριστουγεννιάτικα Καλώς ήρθατε, Σιωπηλή Νύχτα τα Χριστούγεννα και Stanley Creek.

0 comments: