«Ο εφιάλτης πριν Movie Χριστουγέννων

Posted by Jiky at 10:34 AM

Wednesday, January 20, 2010

Τα Χριστούγεννα είναι αδιανόητο δεν του 1993 ταινία εφιάλτης πριν από τα Χριστούγεννα. Χριστούγεννα Απόκριες είναι εδώ με όλα που χρειάζεστε για το «Ο Εφιάλτης Ταινία πριν τα Χριστούγεννα». Είναι περίπου των κατοίκων της πόλης που Απόκριες απαγάγει Αϊ-Βασίλη και να διάρκεια των Χριστουγέννων του ενός έτους, και η χάος που προκύπτει.

Την ταινία σκηνοθέτησε ο Henry Selick και γραπτές του Tim Burton ". Jack Skellington, την κολοκύθα αποκριών βασιλιά της πόλης, έχει βαρεθεί με αυτό το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο για αποκριές. Μία μέρα σκοντάφτει Christmas σε πόλη, και που με τόσο την ιδέα των Χριστουγέννων που προσπαθεί να λάβετε τις νυχτερίδες κάτοικος, καλικάντζαροι και Goblins της πόλης Απόκριες να τον βοηθήσει να τηρούν Χριστούγεννα μάλλον παρά από Απόκριες αλλά δεν μπορείτε να το πάρετε σωστό.

Η ταινία έχει παραχθεί αρχικά από την Disney η επόμενη γενιά του κινηματογράφου. Από τη στιγμή που το ρυμουλκούμενο κυκλοφόρησε, η ομάδα παραγωγής είχαν μεταβληθεί (Touchstone Pictures, μια κατανομή των Disney), και οι συγκρίσεις με την Walt Disney καθώς η νέα μεγάλη εμψυχωτή είχαν φύγει. Φήμες που φέρουν γύρω ήταν ότι η Disney δεν έκανε PG ταινίες. Michael Eisner, τότε διευθύνων σύμβουλος και Πρόεδρος της Walt Disney Company, που βρέθηκαν την ταινία «πολύ σκούρα για παιδιά» και είχε κάνει από Touchstone. Τον Οκτώβριο του 2006, η ταινία θα είναι εκ νέου κυκλοφόρησε το 3-Δ πλαίσιο του Walt Disney Pictures σημαία.

Tim Burton δήλωσε ότι την αρχική ποίημα εμπνεύστηκε μετά βλέπουμε Απόκριες απεικόνιση εμπορεύματα σε ένα κατάστημα που λαμβάνονται κάτω και να αντικατασταθεί από μια επίδειξη Χριστούγεννα. The tagline διαβάζει "Ένα μακάβριο παραμύθι με κακό χιούμορ και εντυπωσιακό animation". Αναχώρηση περισσότερο τα Χριστούγεννα Carnivals'The Εφιάλτης πριν από την ταινία Χριστουγέννων.

0 comments: