Κάνοντας Χριστουγεννιάτικα στολίδια και Βάπτισης

Posted by Jiky at 10:34 AM

Monday, January 18, 2010

Έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο αυτό το σαββατοκύριακο; Βγάλτε έξω κάποια αποκλειστικότητα ιδεών σε χρώμα μέχρι χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σας. Χριστουγεννιάτικα στολίδια και ευνοεί αποτελούν αναπόσπαστο μέρος των περιστάσεων και να ενισχύσει την ομορφιά της διακόσμησης. Χριστούγεννα Απόκριες σας προσφέρει μια σειρά ιδεών για την κατασκευή χριστουγεννιάτικα στολίδια και χάρες.


Πολύχρωμο # κεριά όμορφα διαμορφωμένο με το δικό δημιουργικότητά σας και τυλιγμένο με μεταξωτές κορδέλες μοιάζει καταπληκτικά και ονομάζονται ως συναρπαστική Χριστούγεννα εύνοιες.

# Κάτοχοι κάρτας, εύνοιες κρυστάλλινα, snowflake γοητεύει, γεμιστό φέρει χιόνι και Ρούντολφ reindeers τέλεια και εύθραυστη συσκευασμένες με μεταξωτές κορδέλες και τοποθετούνται στην προσέλκυση κουτιά επαναφέρει χαμόγελο στο πρόσωπο των καλεσμένων σας.

# A χαριτωμένο και μαλακό μωρό κάλτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί να κάνω χιονάνθρωπο.

# Popcorns, συνόψισε καραμέλες, cranberries και ξύλινα σφαιρίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σπιτική γιρλάντες. Οι γιρλάντες είναι σίγουρο ότι θα ενισχύσει την ομορφιά της διακοσμήσεις σας.

# Στολίδια Angel δίνει ένα παραδεισένιο επαφή με τα δέντρα Χριστουγέννων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γλυκιά χωνάκια παγωτού να κάνουν ουράνιο αγγέλους. Τα στολίδια κρεμασμένα στα δέντρα είναι σίγουρο ότι θα πιάσει το θαυμασμό τους καλεσμένους σας.

# Κόψτε ποσά και σκηνικά από παλιές χριστουγεννιάτικες κάρτες. Εφαρμόστε λίγη κόλλα για αυτό και στη συνέχεια να εξαπλωθεί λάμπει πάνω του. Αυτό θα κάνει ένα όμορφο κομμάτι του στολίδι Χριστουγέννων. Κρεμάστε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

# Η όμορφη γλυκιά γλειφιτζουριών μπορεί να μετατραπούν σε Αϊ Βασίλη.

0 comments: