Δωρεάν Χριστούγεννα Stocking Patterns

Posted by Jiky at 10:34 AM

Monday, January 4, 2010

Κοιτώντας μέσα από εκατοντάδες κάλτσες σε αμέτρητες καταστήματα, αλλά καμία από αυτές δεν φαίνεται να έχουν ένα τέτοιο άκρη που είστε μανιωδώς ψάχνετε; Μην απογοητεύεστε.
Εδώ είμαστε, σας παρέχει με λύσεις, οι οποίες υποχρεούνται να αναρωτιέται εργασία για σας. Αν τείνετε περισσότερο στην παροχή διεξόδων για τη δημιουργικότητα σας, θα μπορούσατε να ράβω πραγματικά δικά Christmas κάλτσες σας, προσφέρουν μία καλλιτεχνική πινελιά σε αυτήν από την διακόσμηση με τα δικά σας σχέδια και υπερήφανοι για τον εαυτό σας να φοράει.

Αν συμβαίνει να είναι μεταξύ των λίγων που έχουν μια γοητεία για ραμμένο κάλτσες, έχουμε πολύ καλές ειδήσεις. Έτοιμα Sew Χριστούγεννα κάλτσες είναι επίσης διαθέσιμα στα καταστήματα, που σίγουρα θα ανταποκρίνονται σε ανάγκες σας και τις προτιμήσεις.

* Είμαστε τρόπος πάρα πολύ εξοικειωμένοι με πλεκτές κάλτσες. Επιτευχθεί μια διαφορά αυτά τα Χριστούγεννα, επιλέγοντας Sew Χριστούγεννα κάλτσες. Rack μυαλό σας να εφεύρουν νέα σχέδια και μοτίβα. Εξερευνήστε με διαφορετικά υφάσματα και ποικίλα υφή, αυτά είναι πεμπτουσία πρώτων υλών για ισχίου Sew σας Christmas κάλτσες του τρέχοντος έτους.
* Η επιλογή ενός κατάλληλου παλέτα χρωμάτων είναι πολύ σημαντικό. Αντιθέσεις χρώματα είναι οι συνήθεις στοιχήματα. Αν είστε τολμηροί αρκετά φωτεινά αναπληρωματικών και παστέλ αποχρώσεις χωρίς να λησμονείται ότι αλληλοσυμπληρώνονται.
* Στο μέτρο του υφή, αισθάνονται και υφάσματα ανησυχούμε λίγο πειραματισμού θα κάνει πιο καλά από βλάβη. Τσόχες, μπροκάρ, fleece, βελούδα και σατέν είναι τα συνηθέστερα χρησιμοποιούμενα υλικά.
* Σατέν, αλυσίδα και ψαροκόκαλο ράμματα είναι ιδανικές για τον καθορισμό των περιθωρίων ενώ το σώμα και οι μανσέτες εξετάσουμε πολύ αν κοσμείται με appliqués, κορδόνια και ελαφρά μοτίβα.
* Για μια πιο πολυτελή εμφάνιση, σύμφωνα δώσω με γούνα και συμπληρώσετε τα αρχικά σας χαραγμένη στην μανσέτα με χάντρες, πούλιες και κρύσταλλα ή απλά να επισυνάψετε pompoms φούντες και να δώσουν μια πιο παιχνιδιάρικη ματιά.

0 comments: