Ταινία «Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία»

Posted by Jiky at 6:34 PM

Tuesday, January 19, 2010

une σε αυτή Χριστούγεννα με μερικούς από τη φημισμένη ταινίες, πλοκή γραμμές τους και τη σύγχρονη δημοτικότητα που απολαμβάνουν.Χριστουγεννιάτικο Carnivals προσφέρει πληροφορίες για την «Ταινία Χριστούγεννα Story". Το φιλμ, τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία, έγινε το 1983 από τον Bob Clark. Το σενάριο του Jean Shepherd είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του ίδιου ονόματος από τον εαυτό του.

Είναι 1940 στην πόλη Hammond, Indiana. 9 χρόνων Ralph Πάρκερ επιθυμεί επίσημο Red Ryder καραμπίνα δράση 200-shot μοντέλο ΒΒ σειρά όπλο με μια πυξίδα στο απόθεμα για τα Χριστούγεννα. Έχοντας την λαβή μικρότερο αδερφό Randy και την νταής σχολείο, Ralphie δεν ξέρει πως θα επιβιώσει αρκετό καιρό για να πάρει το όπλο ΒΒ για τα Χριστούγεννα. Όταν Ralph ζητά τη μητέρα του για πιστόλι για τα Χριστούγεννα, λέει, "Δεν υπάρχει, θα πυροβολούν τα μάτια σας έξω''.

Όταν η κα Shields, καθηγητής Ραλφ είναι στο Harding Δημοτικό Σχολείο, ανατίθεται στην τάξη για να γράψω ένα θέμα σχετικά με αυτό που θέλουν για τα Χριστούγεννα, Ralph βλέπει μια χρυσή ευκαιρία για να εκφράσει τη βούλησή του να έχει ένα κόκκινο Ryder BB gun. Ραλφ παίρνει μια C + και η κα Shields έγραψε "Θα πυροβολήσει τα μάτια σας έξω» για την θέματος. Επόμενο σχέδιο Ralph είναι να ζητήσω Άγιος Βασίλης για ένα κόκκινο Ryder όπλο ΒΒ, και της Σάντα απαντά λέγοντας: «Θα πυροβολήσει τα μάτια σας έξω, μικρέ.'' Με αυτή τη στιγμή, ο Ralph είχε αρκετά από αυτό. Κατά την ουρίτσα Farkus, το παρενοχλούν και σύμμαχό του Grover Άνηθος πάρει για Ralph ενώ είναι στο σπίτι του, Ραλφ χτυπήματα Grover Dill στο έδαφος, διατρήσεις ουρίτσα και λίρες το κεφάλι του για το χιόνι πολλές φορές. Ραλφ πιστεύει ότι δεν πρόκειται ποτέ να πάρει το όπλο ΒΒ για τα Χριστούγεννα τώρα. Αλλά κάποιος μπορεί να έχει προγραμματιστεί μια έκπληξη για Ralph.

Το λαό του Κλίβελαντ ήταν απίστευτα συνεργασίας κατά την γυρισμάτων, δίνοντας αντίκες οχήματα από κάθε γωνιά της πόλης. Αυτό βοήθησε στο να ενισχυθεί η αυθεντικότητα του σχεδιασμού παραγωγής. Για όλα τα λεπτομέρειες ταινίας, σερφάρετε καρναβάλια Χριστούγεννα.

0 comments: