Jimmy Stewart Χριστούγεννα Ταινία

Posted by Jiky at 10:34 AM

Tuesday, January 26, 2010

Ο καλύτερος τρόπος για να μπείτε στο mood διακοπών είναι κατά βλέποντας τον Jimmy Stewart Christmas ταινία με συγγενείς και φίλους σας.Jimmy Stewart δεν χρειάζεται συστάσεις. Αυτός ήταν ένας παγκοσμίου φήμης σταρ του σινεμά που είναι πάντα δημοφιλές φιλμ, Είναι μια θαυμάσια ζωή δημιουργούνται μεγάλα κύματα στο Χόλιγουντ.

Αν ψάχνετε για τον σωστό είδος της ταινία που θα καθορίζουν το κλίμα για τα Χριστούγεννα, τη διευθέτηση για το καλύτερο, αισθάνομαι καλά χολιγουντιανή ταινία έχει ποτέ, ο Jimmy Stewart starrer Είναι μια θαυμάσια ζωή. Τζίμι Στιούαρτ ή James Maitland Stewart είχε μια ικανότητα για ενεργεί δικαίωμα ημερών από την παιδική του ηλικία και ήταν αρκετά συνήθιζε να εκτελεί μαγικά κόλπα. Jimmy συμμετείχε στο φοιτητή παίζει ενώ ήταν φοιτητής στο Πανεπιστημίου του Princeton. Η καριέρα του απογειώθηκε όταν πήγε στη Νέα Υόρκη και προσγειώθηκε με κάποια ρόλους στο Broadway. Πρώτη σημαντική διακοπή Του ήρθε όταν υπέγραψε σύμβαση με την MGM και κατευθύνθηκε προς Hollywood. Τότε δεν υπήρχε, κοιτώντας πίσω. Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, πήγε στην αμερικανική στρατιωτική και έλαβαν πολλά μετάλλια, συμπεριλαμβανομένων των Διακεκριμένων Flying Σταυρό και ανήλθε στο βαθμό του Συνταγματάρχη. Ανέλαβε και πάλι δράση και σύντομα κέρδισε την καρδιά εκατομμυρίων. Μερικές από τις καλύτερες ταινίες είναι ο "Destry Rides Again» (1939), «Η Cheyenne Social Club" (1970) ενώ «ο κ. Σμιθ Πηγαίνει στην Ουάσιγκτον", "The Philadelphia Story", "Είναι μια Wonderful Life", "Harvey" κέρδισε Όσκαρ υποψηφιότητες και βραβεία καλύτερη ηθοποιός.

Αλλά το καλύτερο Jimmy Stewart Christmas Ταινία είναι κατά πολύ, Είναι μια θαυμάσια ζωή, η οποία ασχολείται με ένα άτομο που ονομάστηκε Τζορτζ Μπέιλι που θυσίασαν μεγάλα όνειρά του για τη βελτίωση των γενέτειρά του, Bedford Falls αλλά για την οποία δεν ευθύνονται οι ίδιοι του, misplaces έναν 8000 δολάρια δανείων και με τις μηχανορραφίες του κακού εκατομμυριούχου, ο κ. Πότερ κρύβονται πίσω του, προσπαθεί να αυτοκτονήσει, αλλά η τροπή των γεγονότων δύναμη του να σωθεί η ζωή του φύλακα άγγελο Clarence του, ο οποίος παίρνει μια πτέρυγα για να έχει επιτυχία πειστική Bailey που της ζωής του ήταν εποικοδομητική, καθώς δείχνει Μπέιλι τι θα είχε συμβεί αν δεν είχε γίνει γεννηθεί σε όλους.

0 comments: