Πλέκω Χριστούγεννα Stocking Patterns

Posted by Jiky at 6:34 PM

Thursday, December 31, 2009

Τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια στιγμή της επανένωσης των οικογενειών, αν αυτό είναι αυτό που πρόκειται να χάσουμε αυτή την εποχή, να αξιοποιήσουν την ουσία του εορτασμού των Χριστουγέννων στο σπίτι με βελονάκι πρότυπα εκτροφής Χριστούγεννα Χριστούγεννα Αποκριές ».

* Φέρτε πίσω παλιές αναμνήσεις σας από gifting εξατομικευμένες κάλτσες βελονάκι με αδέλφια ή φίλους σας. Για τέτοιες βελονάκι κάλτσες τα Χριστούγεννα, ίσως να χρησιμοποιήσετε δύο ή τρεις χρώματα περιτροπής στις οριζόντιες γραμμές. Με ένα πολύ λεπτό σύνορα κοντά τις χειροπέδες, χρήση με απόχρωση στη συνέχεια. Σε αυτή μπορείτε να δεμένη ή το κέντημα το όνομα του παραλήπτη σε ορισμένα λαμπερά χρώματα. Τα άλλα μοντέλα στην κάλτσες μπορεί να είναι σύμφωνα με τη γεύση του ατόμου και την προτίμησή σας. Μπορεί να θέλετε να φέρει το θέμα των Χριστουγέννων, για τις οποίες η χρήση προτύπων χριστουγεννιάτικα δέντρα σε παχύτερη σειρά στην κορυφή του αστραγάλου, ακολουθούμενη από άγγελο, χιονάνθρωποι ή αστέρια καθώς ανεβαίνετε.
* Αν θέλετε ένα ειδικό δείκτη για τον εαυτό σας, να απελευθερωθούν από τη συνήθη κόκκινο και λευκό συνδυασμών και επιλέγουν ορισμένα παστέλ αποχρώσεις του μπλε ή ροζ. Αρχίσει να λειτουργεί από τη φτέρνα στο δάκτυλο του τρόπου διεξαγωγής των μικρών κυμάτων εναλλάσσονται με τελείες. Μετά από όλη την αποθήκευση γίνεται, μια παχιά σύνορα δαντελωτές είναι να υφασμένα σε λευκό χωριστά, η οποία πρέπει να έχει βρόχους για κορδέλες. The lace έχει να ράβεται κοντά στην μανσέτα και μία κορδέλα του χρώματος σώμα πρέπει να συνδέεται. Για να το κοσμούν περαιτέρω, μπορεί να βελονιά μικρό pearly χάντρες και πούλιες για τις τελείες μεταξύ των κυματιστό πρότυπα.
* Το παραδοσιακό πλατεία κάλτσες μπορεί να γίνει και με το βελονάκι. Για τον σκοπό αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα νήματα της κάθε δύο χρώματα. Σύνορα μπορεί να είναι ένα χρώμα και το σώμα του άλλου. Αλλά μπορείτε να δεμένη πρότυπα με τις άλλες χρώμα από τον οργανισμό. Floral σχέδια είναι ιδανικό για τετράγωνα κάλτσες, οι οποίες γιαγιά σου που σε κάνει.

Δοκιμάστε ορισμένα αγκιστροβελόνας πρότυπα εκτροφής Χριστούγεννα και να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με Χριστούγεννα Αποκριές.

0 comments: