Δική Made Χριστούγεννα

Posted by Jiky at 10:34 AM

Friday, December 25, 2009

Τα Χριστούγεννα είναι μία ευκαιρία για να γιορτάσουν τη γέννηση του Χριστού. Χριστούγεννα είναι η τέλεια στιγμή που οι άνθρωποι επαναπροσδιορίζουν τα σπίτια τους, ανανέωση παλιές αναμνήσεις και την ανακούφιση της ζωής τους στο μέγιστο. Χριστουγέννων παρουσιάζει αποτελούν ουσιαστικό μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων. Τα Χριστούγεννα είναι όλα εκφράζοντας για τον έρωτα και χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα κάνει αυτή έκφραση της αγάπης πιο μοναδική. Χειροποίητη δώρα Χριστουγέννων είναι δική γίνει χριστουγεννιάτικα δώρα που απαιτούν μεγάλες προσπάθειες για την προετοιμασία. Ίδια γίνει χριστουγεννιάτικα δώρα είναι οι καλύτεροι τρόποι για να εκφράσετε την αγάπη για τα Χριστούγεννα. Ίδια γίνει χριστουγεννιάτικα δώρα είναι οικονομικό και διασκεδαστικό να κάνει.

Χειροποίητη Χριστουγεννιάτικα δώρα σαν κεντρικό πίνακας κεντημένη με χρωματιστές κλωστές είναι δική γίνει Χριστουγεννιάτικα δώρα που σίγουρα θα ευχαριστήσουν όλους. Ώστε να προχωρήσει και να δοθεί κάποια πλευρά mand Presenrs Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σας αυτά τα Χριστούγεννα.
Χριστουγέννων Φορέματα


# Φορέματα:
Για να καταστεί φορέματα για γνώση κανείς από ράψιμο θα βοηθούσε. Αυτό θα ήταν μια μεγάλη δική γίνει Χριστούγεννα σήμερα ότι θα κάνει αυτός που φοράει να αισθάνονται ευτυχείς. Μπορείτε να προχωρήσετε και ράβει ένα πανέμορφο λευκό φόρεμα για το φίλο ή την κόρη σας, με μερικά ωραία ταινία και κορδόνια.

# Βιοτεχνιών Χριστούγεννα:
Χριστουγεννιάτικα χειροτεχνία κάνει μια υπέροχη δική γίνει Χριστουγεννιάτικα δώρα. Αυτά βιοτεχνία Χριστούγεννα όταν βαμμένα όμορφα και έκανε καλλιτεχνικά θα εξυπηρετούσε καλύτερα η δική γίνουν δώρα Χριστουγέννων. Έτσι προχωρήστε ένα κάνουν Χριστούγεννα σκάφος σας τώρα. Πολλά δημιουργικότητα και φαντασία είναι αναγκαία για την δική γίνει χριστουγεννιάτικα δώρα. Χιόνι πλανήτη Χριστούγεννα σκάφη μπορούν εύκολα να γίνουν στο σπίτι και διακομιστές καλύτερη η δική γίνει χριστουγεννιάτικα δώρα. Αυτό σκάφος Χριστούγεννα τηρείται συνήθως στο σαλόνι του σπιτιού για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του για τα Χριστούγεννα.

# Κεντήματα:
Κέντημα αποτελεί ένα μεγάλο ταλέντο και αποτελεί την καλύτερη δική γίνει Χριστούγεννα σήμερα. Το κέντημα είναι δυνατό να γίνει σε ένα καπέλο, μαντίλι, κουβέρτα, κλπ. κεντημένα ποδιές και τις πετσέτες, δική γίνει χριστουγεννιάτικα δώρα είναι σίγουρος για την απόλαυση όλης της οικογένειας για τα Χριστούγεννα. Το όνομα του προσώπου μπορεί να είναι κεντημένη μαζί με ορισμένα σχέδια σχετικά με ένα μαντήλι. Αυτό θα ήταν πιο αξέχαστες δική γίνει τα Χριστούγεννα του παρόντος.
Φρέσκο μπουκέτο λουλούδια
# Φρέσκα λουλούδια Bunch / Μπουκέτο:
Άλλο ωραίο δική-γίνει δώρο θα ήταν ένα μάτσο των φρέσκα λουλούδια, όλα χρειάζεστε είναι κάποια πραγματική φρέσκα λουλούδια και ένα καλάθι και μερικά κορδέλες. Just cut τα λουλούδια στο ίδια μεγέθη και κανονίσετε τους με τη βοήθεια ταινίας, μετά ότι τυλίξτε όλες οι λουλούδια σε ένα ωραίο πολύχρωμο χαρτί και γραβάτα μια κορδέλα γύρω αυτό και τσαμπί λουλούδι σας είναι έτοιμο. Έκπληξη αγαπημένους αυτούς σας με ελκυστικές παρουσιάζει.
Κέικ
# Κέικ:
Χριστούγεννα δεν είναι ολοκληρωμένη εάν ένα στόμα ποτίσματος Χριστούγεννα τούρτα, έτσι ώστε να προχωρήσει και να ψήνουν μια χείλη-smacking τούρτα για τα Χριστούγεννα. Χείλος-δυνατός τούρτα των αγαπημένων σας στοίχημα γεύση θα αγαπηθεί από την οικογένειά σας. Έχουμε ένα τμήμα των συνταγών κέικ, που μπορείτε να επισκεφτείτε αυτό το τμήμα ος λάβει κάποιες συμβουλές. Dont ξεχάσετε να γράψετε "Χρόνια Πολλά" για την τούρτα, αυτή η κίνηση θα κάνει οικογένεια σας αισθάνομαι πολύ ιδιαίτερη. Καλά Χριστούγεννα!
Εξατομικευμένα Κάρτες

# Card:
Εξατομικευμένη χριστουγεννιάτικα δώρα όπως κάρτες μπορεί να είναι ένα φανταστικό χριστουγεννιάτικα δώρα για τον φίλο. Αυτά χριστουγεννιάτικα δώρα βοηθούν εκφράσουν τα συναισθήματά σας για τα αγαπημένα σας. Μπορεί κανείς να γράψει τα συναισθήματα όλων των κανείς στην κάρτα. Παρούσας Χριστούγεννα θα κάνει σίγουρα τα αγαπημένα σας χαρούμενος. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε μερικές όμορφες Ε-κάρτες, έχουμε μία τεράστια ποικιλία των Χριστουγέννων ηλεκτρονικές κάρτες διαθέσιμες, μπορείτε να τις στείλετε σε κάθε γύρο του κόσμου. Ένα εξατομικευμένο κάρτα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους αγαπημένους σας και τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη εποχή για να ενημερώσετε τους αγαπημένους σας ότι το ποσό που τους αγαπούν. Έτσι προχωρήστε και να τους στείλετε μια εξατομικευμένη ηλεκτρονική κάρτα τώρα!!
# Family Κολάζ:
Οικογένεια κολάζ είναι ένας από τους καλύτερα δώρα που μπορείτε να δώσετε στους αγαπημένους σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συγκεντρώσει όλα τα παλιές φωτογραφίες της οικογένειάς σας και να τα επικολλήσετε σε ένα ωραίο τρόπο, donot ξεχάσετε να πάρετε το πλαισιώνεται collafe. Οικογένεια κολάζ είναι ένα είδος του δώρου ποια οικογένειά σας και τους αγαπημένους θα πρεσβεύουν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Χριστουγέννων Σοκολάτες
# Σοκολάτες:
Αυτά τα Χριστούγεννα μπορείτε να κάνετε κάποιες Σοκολάτες στόμα ποτίσματος για τους αγαπημένους σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσει κάποια σκοτεινή τούβλα σοκολάτα, λιώνει τους προσθέσει μερικά τσιπ Choco, φρούτα, ξηρούς καρπούς σε λιωμένη σοκολάτα και βάλτε το μείγμα σε δίσκους και στη συνέχεια στο ψυγείο αυτό. Yummy σοκολατάκια σας θα ήταν έτοιμος δεν χρόνου, συμπληρώστε αγάπη στον αέρα, με αυτά τα λόγια δυνατός, πότισμα στόμα σοκολάτες. Dont ξεχάσετε να τα τυλίγουμε σε ένα κόκκινο χαρτί αλουμίνιο.
Φουλάρι

# Θερμό Scarf:
Μπορείτε knit επίσης ένα ωραίο μαντήλι για το δικό σας, το μόνο που χρειάζεστε για το ότι είναι ένα ωραίο νήμα ποιότητα και αρκετό καιρό. Έτσι ώστε να προχωρήσει και να πλέκουμε ένα ζεστό έκλεψε για τους αγαπημένους σας, μόλις αναλάβει τη φροντίδα του χρώματος καθώς και επιλογή ιστό του ατόμου για το οποίο είστε πλέκοντας το μαντήλι.
# Picture Frame:
Και κάδρα φωτογραφία είναι ένα ιδανικό εξατομικευμένη κρίση Χριστούγεννα. Όμορφα πλαισιώνεται φωτογραφία αποτελεί ένα τέλειο χριστουγεννιάτικο παρόν ιδέα αγαπημένους. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε καρέ οποία έχουν κάποια αγάπη μήνυμα γραμμένο σε αυτούς, ώστε να προχωρήσει και να κάνει τους αγαπημένους σας γνωρίζουμε ότι το ποσό που τους αγαπούν.
Κολιέ

Κολιέ #:
Αλός Μπορείτε να προχωρήσετε και να περιδέραιο, το μόνο που χρειάζεστε για αυτό είναι κάποιες ωραίες χρωματιστές ήχους ή χάντρες και το νήμα. Απλά φροντίζει όλες οι πέτρες και χάντρες σε nie πρότυπο και ισοψηφίας νήματος και κολιέ σου είναι έτοιμο. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από πέτρες και χάντρες διατίθενται στην αγορά, μόλις φροντίζουν την επιλογή του προσώπου για το οποίο maiking σας είναι το περιδέραιο.
# Εξατομικευμένα Shirt:
Μπορείτε, επίσης, τον πατέρα δώρο σας, ο αδελφός ή ο σύζυγός ένα εξατομικευμένο πουκάμισο, που μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα στο πουκάμισο και χρώμα χρώμα ή το πουκάμισο με κάποια σχέδια και υφές. Απλά φροντίζουν η γεύση του προσώπου, για τους οποίους έχετε σχεδιασμό του πουκαμίσου.
Ηλίανθου Κεριά
# Κεριά:
Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε κάποια όμορφα κεριά των δικών σας. Το μόνο που χρειάζεστε για αυτό είναι κάποιο κερί και ορισμένα σχέδια, μόλις κανονίσουμε το κερί σε ορισμένα σχήματα και το χρώμα τους και να γίνει το σπίτι σας κεριά είναι έτοιμα. Απλά φροντίζουν της θερμοκρασίας και σχέδια. Απολαύστε την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων καρναβάλια με.

0 comments: