Χριστουγεννιάτικο Καταστήματα στο Tennessee

Posted by Jiky at 2:34 AM

Saturday, December 12, 2009

Με γύρο Χριστούγεννα στη γωνία, όλοι παίρνει μια μικρή επιπλέον πόνο, ώστε να κάνουν Χριστούγεννα ντους και διαγωγών τους ξεχωρίζουν, αλλά εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την Trim που τοπικών αγορών σας πρέπει να προσφέρει, επισκεφθείτε τα καταστήματα των Χριστουγέννων στο Τενεσί. Καλώς ήρθατε στην γη του Elvis Presley και ο Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ

Αυτό είναι Τένεσι, η οποία έχει πολλά να καμαρώνω για την ίδια. Είσαι ένας ανώμαλος Elvis; Τότε δεν δίνουν ακόμη και δεύτερες σκέψεις. Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και βάζετε πλώρη για Τενεσί και αφήστε το Rock και Ονομαστικές κληρονομιά του οικοπέδου σας πάρει το τροχαίο. Αν είναι τυχεροί, μπορεί να πάρετε μια πρώτη γεύση χέρι του Wannabe καουμπόηδες προσπαθούν χέρι τους σε κιθάρες, λαχτάρα να γίνει μέσα σε μια νύχτα Ροκάδες. Ελα σπίτι με τους λόφους και γυρίστε το ταξίδι σας σε Τενεσί σε μια όμορφη εμπειρία.

Αν είστε λαχτάρα για ορισμένες αντίκες που θα αντικατοπτρίζει τα χαρακτηριστικά του εδάφους, επισκεφθείτε την Αντίκες για το Southside και LP Cline Αντίκες και Interiors σε Chattanooga, μια από τις πόλεις αρχή του Τενεσί και κατάστημα για τον 18ο και 19ο αιώνα τα έπιπλα και εξαρτήματα που κυμαίνονται από κεραμεικά, μέταλλα, γυαλί, φωτιστικά, παπλωμάτων, χαλιά σε πορσελάνες, πορσελάνη, σερβίτσιο, γαλλική σμάλτου κάνιστρα και φιμα ορειχάλκου ή απλά γάνωμα μέσω Αντίκες the της Thompson στο Knoxville για παρόμοια προϊόντα.

Μοντέρνο γυναίκες και άνδρες ενδυμάτων είναι διαθέσιμο στα καταστήματα όπως Strut Fashions στο CHATTANOOGA, Ύπαιθρος Inc και Afrikan Emporium στο Memphis με το τελευταίο εκθειάζουν συλλογές σχεδιαστών από αυθεντικά αφρικανική σχεδιαστές. Ξυλόγλυπτα καθώς και άλλα αντικείμενα σκάφη είναι επίσης διαθέσιμες εδώ.

Ένας διάσημος κατάστημα δώρων που διαθέτει παγκοσμίως αναγνώριση έχει Lavender Γη στη Μέμφιδα που πουλά τα πάντα, από λουλούδια, για την περάτωση χτυπήματα.

0 comments: