Χριστουγεννιάτικα Καταστήματα Στην Πράγα

Posted by Jiky at 2:34 AM

Tuesday, December 8, 2009

Όπως κάθε άλλο μέρος της Ευρώπης, Πράγας πολύ περιμένει ανυπόμονα για την έλευση της εποχής. Πράγα θεωρείται το διαμάντι στο στέμμα των Κεντρικής Ευρώπης προσφέρει εκπληκτική σκηνικό για να φιλοξενήσει Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας. Χριστουγέννων καταστήματα στην Πράγα είναι διασκεδαστικό γεμάτο και συναρπαστικό να εμπλουτίσουν τις διακοπές σας. Χριστούγεννα Απόκριες παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα Χριστούγεννα καταστήματα στην Πράγα.

Europark Shopping Center, Myslbek, Παλάτι του μετρό και Shopping Center Eden τα ιδανικά μέρη ψώνια για σας να παρέμβουν στην Πράγα. Debenhams αποτελεί ένα δημοφιλές πολυκατάστημα υπερβαίνει σε μεγάλη ποικιλία των ετικετών σχεδιαστών που ρίχνει μια συντριπτική προσφυγή για τους πελάτες. Debenhams έχει επίσης καταλήξει με τη δική του ξεχωριστή αποκλειστική συλλογή σχεδιαστή "Σχεδιαστές σε Debenhams." Mark & Spencer διαθέτει μια αξιοπρεπή φάσμα της μοντέρνας φορά ότι είναι διαθέσιμες σε upscale τιμές. Όταν πρόκειται για τα εμπορικά σήματα σχεδιαστών και δυτική λάμψη τα εντυπωσιακά εμπορικά κέντρα κανόνα το κράτος, αλλά για τη συλλογή των αυθεντικών Βοημίας στοιχεία που χρειάζεστε για να επισκεφθείτε τις υπαίθριες αγορές των Χριστουγέννων στην Πράγα. Havelsky trh Παλιά Πόλη είναι ο ιδανικός χώρος για να επιλέξει για ξύλινα παιχνίδια, είδη δώρων, χάντρες και μαριονέτες.

Αν ζητάτε για γαλλική γυαλί από Galle, Daum, Legras τότε ο τελικός δάχτυλα προορισμό και με την Papilio Αντίκες κατάστημα. Η πραγματική έλξη του καταστήματος είναι ο Loetz Βοημίας γυαλί, ένας από τους πλουσιότερες συλλογές της Ευρώπης. Προκειμένου να συλλεχθούν περισσότερα στοιχεία για τα Χριστούγεννα καταστήματα σε όλο τον κόσμο σύνδεση με την τοποθεσία καρναβάλια μας Χριστούγεννα.

0 comments: