Χριστούγεννα Stores στην Τουρκία

Posted by Jiky at 2:34 AM

Sunday, December 13, 2009

Εάν θέλετε να εμπειρία την αληθή ανατολίτικο εμπειρία στην ψώνια, Τουρκία πρέπει να να τελικός προορισμός σας. Εδώ είναι Χριστούγεννα Carnivals με πληροφορίες για το Χριστουγέννων Stores στην Τουρκία.

Είτε ψάχνετε για το πανέμορφο και περίτεχνα χαλιά και κιλίμια, ή βρίσκεστε στη άγρα για το κόσμημα οποίου τα σχέδια χρονολογείται στην νεολιθική ηλικία στην Ανατολία, Τουρκία μπορούν να εξυπηρετήσουν να όλες απαιτήσεις σας.

Η πιο δημοφιλής κέντρο ψώνια στην Τουρκία είναι Kapalicarsi, οποίο είναι γνωστή επίσης ως το Μεγάλο Σκεπαστή Παζάρι της Κωνσταντινούπολης. Καθώς περπατάτε κάτω η mall θα πάρετε να δούμε έναν συστοιχία καταστήματα ειδικεύονται σε ασημικά, κεραμικά κεραμοποιεία, χαρακτικά, οποία υπενθυμίσω εσείς των Οθωμανικής αυτοκρατοριών και πίνακες. Τα άλλα δημοφιλής εμπορικά κέντρα ψώνια στην Τουρκία είναι Galleria Atakoy, Capitol και Akmerkez στην Κωνσταντινούπολη, Oasis σε Bodrum και την Atakule στην Άγκυρα. Σε όλες αυτές ahopping malls θα βρείτε μερικά του καλύτερες και μοντέρνες μπουτίκ μαζί με την χειροτεχνία και καταστήματα δώρο, όπου μπορείτε κατάστημα για ειδική δώρα Χριστούγεννα για φίλους και συγγενείς σας. Εκτός η τάπητες την άλλα διάσημο τουρκικής αναμνηστικό ότι μπορείτε να αγοράσετε ως token δώρα Χριστουγέννων θα είναι τι είναι γνωστό ως η τουρκική Μπλε Eye.

Αυτές είναι ευρέως και φτηνά διαθέσιμο στα καταστήματα και καταστήματα όλη τη χώρα καθώς είναι ένα κοινή πεποίθηση ότι το ποτήρι μπλε μάτι φέρνει τύχη και επιτυχία από αποτροπή μακριά κακό. Αυτές είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη σε μορφή των απαγχονισμούς τοίχου, neckpieces και άλλες μορφές του κοσμήματος. Ωστόσο, τελευταία αλλά από δεν νοείται η τουλάχιστον, εσείς πρέπει ποτέ δεν χάσετε την ευκαιρία να περίπατο γύρω από οι Spice Παζάρι και κατάστημα για ορισμένα πλούσιους και την εξωτικά μπαχαρικά.

0 comments: