Καταστήματα στη Νέα Υόρκη

Posted by Jiky at 10:34 AM

Friday, December 4, 2009

Ένα σημαντικό οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Νέας Υόρκης ήταν ανέκαθεν ένας αγαπημένος προορισμός αγορών για τους λάτρεις αγορών. Το μεγαλύτερο πόλη στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι Nestled στο στόμα του ποταμό Hudson.

Τα Χριστούγεννα καταστήματα στη Νέα Υόρκη γεμάτη με μοντέρνο και μέχρι ημερομηνία προϊόντων σας αφήνει ξόρκι δεσμεύεται κατά την ευρεία επιλογή των αφήνει στους ώμους σας.

Εξετάζοντας τον αριθμό των Χριστουγέννων αγορών έχει Ολλανδίας, μπορεί πολύ πάει καλά λέει ότι δεν Holland είναι παράδεισος ο πελάτης του. Μπορείτε να το όνομα και την Ολλανδία που έχει. Είτε πρόκειται για την διακόσμηση για τα Χριστούγεννα το δέντρο σας, αποθήκευση ή ευνοεί το νέο κομμάτι των επίπλων έχετε καιρό λαχτάρα για, η Ολλανδία έχει τις διατάξεις για να σας προσφέρουμε αυτό που ποτέ επιθυμεί η καρδιά σας. Εδώ σας παρέχουμε μια λίστα των τόπων που μπορούν να λειτουργήσουν ως ιδανικό hotspots για ψώνια, αυτά τα Χριστούγεννα.

Χριστούγεννα καταστήματα στη Νέα Υόρκη είναι το σπίτι γνωστά και άγνωστα σχεδιαστές μόδας. Μερικά έχουν τη δική τους μπουτίκ να πωλούν τα εμπορεύματά τους, ενώ άλλοι μένουν κλειστές σε μεγαλύτερες χώρους. Barney είναι ένα μεγάλο όνομα στη Νέα Υόρκη ειδικεύεται στην παροχή μοδάτο εξαρτήσεις από μια ποικιλία σχεδιαστών. Armani Exchange αποτελεί ιδανικό τόπο για ένα να επιλέγουν απλό και κλασσικό αρτοσκευάσματα σε πολύ προσιτές τιμές. Bally της Ελβετίας είναι διάσημο για τα εξαιρετικά συλλογή υποδημάτων της, αλλά τώρα έχει ανοίξει ακόμη και οι πόρτες για Bally σχεδιαστεί ενδύματα για άντρες και γυναίκες και υπέροχα αξεσουάρ. Αν αναζητάτε για funky έντονα χρώματα ρούχα, στη συνέχεια κάνει ένα βήμα προς την κατεύθυνση της Betsey Johnson ότι είναι βέβαιο ότι θα εξυπηρετεί και τους τσέπη και γούστο σας. Chanel Boutique στη Νέα Υόρκη είναι ένα τέλειο και μοναδικό τόπο για τη μόδα συνειδητή λαό. Η μοντέρνα συλλογές αξεσουάρ σε συνδυασμό με την εξαίσια κοσμήματα που μπορεί να επιλέξει δίνοντας διέξοδο στον εκτεταμένο επιθυμίες ψώνια σας. Christmas καταστήματα στη Νέα Υόρκη με την έλευση της εποχής παραμένει ζωντανός με τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων για ένα προς βήμα in. Christian Dior, προβλέπει ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο κομψό συλλογών και των αξεσουάρ που να ταιριάζουν με τις ρυθμίσεις. Προκειμένου να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για τα Χριστούγεννα καταστήματα σε όλο τον κόσμο σύνδεση με την τοποθεσία καρναβάλια μας Χριστούγεννα.

0 comments: