Χριστούγεννα καταστήματα στη Σλοβακία

Posted by Jiky at 6:34 PM

Wednesday, December 9, 2009

Η κεντρική ευρωπαϊκή χώρα Σλοβακία γιορτάζει τα Χριστούγεννα με πολύ κέφι και αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο προορισμό για χριστουγεννιάτικες αγορές, καθώς και.

Εδώ είναι Χριστούγεννα Απόκριες σας παρέχει αποτελεσματική ενημέρωση για την περίοδο των Χριστουγέννων Καταστημάτων της Σλοβακίας. Η χώρα είναι διάσπαρτη με πολυάριθμα εμπορικά κέντρα και εμπορικά κέντρα, ιδίως της Μπρατισλάβα, η οποία είναι ο μεγαλύτερος πόλη και πρωτεύουσα της χώρα. Τα μεγάλα εμπορικά κέντρα, οι οποίες προσφέρουν ειδικά τις πωλήσεις την περίοδο των Χριστουγέννων εδώ, οι Polus City Center, Ikea και Εμπορικό Palace. Αυτά είναι μερικά από τα μέρη όπου είστε βέβαιοι να συναντήσει την πιο trendy Σλοβακίας μόδας από την άποψη της φορέματα, αξεσουάρ.

Υπάρχουν πολυτελείς boutiques και showrooms της διεθνούς μάρκες σε όλες αυτές εμπορικά κέντρα και εμπορικά κέντρα και μπορείτε να επιτύχει κάποια εξαιρετική διαπραγμάτευση αυτή κατά την περίοδο των εορτών. Αν θέλετε να συλλέγει κάτι ουσιαστικά η σλοβακική, η καλύτερη επιλογή σας θα κεραμικά και τα διάφορα κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, κατά την οποία γίνονται πανέμορφο με λεπτή ύφανση και βαρύ έργο κέντημα. Σύρμα χρησιμοποιείται σε ένα πολύ ειδικό τρόπο με τη Σλοβακία, και εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη διακοσμητικά κομμάτια που έχουν γίνει με σύρμα. Αυτά είναι τα καλύτερα διαθέσιμα στα καταστήματα στην παλιά Bratislava. Υπάρχουν πολλά κυβέρνηση-εγγεγραμμένων καταστήματα σε όλη της Σλοβακίας, το οποίο ειδικεύεται στη σλοβακική βιοτεχνία λαϊκής? Ωστόσο, καλό είναι να τα αγοράσετε από καταστήματα κέντρο, από όπου μπορείτε να πάρετε τα πραγματικά φθηνό.

Για σουβενίρ από τη Σλοβακία, μπορεί κανείς να αγοράσει το γυαλί και τα κρυστάλλινα διακοσμητικά, η οποία μπορεί επίσης να προσθέσετε μια ξεχωριστή νότα στο διακόσμηση Χριστούγεννα του σπιτιού σας, αλλά αυτά είναι τα καλύτερα διαθέσιμα στα καταστήματα των πόλεων όπως Presov, Bardejov και Košice.

0 comments: