Χριστουγέννων Καταστήματα στη Ζιμπάμπουε

Posted by Jiky at 10:34 AM

Tuesday, December 15, 2009

Με γύρο Χριστούγεννα στη γωνία, καθένας προσπαθεί να μεριμνήσει για καινοτόμες ντους και διαγωγών που θα κάνει να ξεχωρίσουν από το πλήθος.

Όμως αν η χειροτεχνήματα στη πόλη σας έχει γίνει τόσο πολύ κοινό, που θα έχετε να δείτε την ίδια παλιά κοσμούν τα ράφια από κάθε κατάστημα, μεριμνά για την cum ξεφάντωμα αγορών διακοπές σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του απ 'όπου επιλογής σας, μπορείτε να φέρετε τα Χριστούγεννα αναμνηστικά και ενθυμήματα για τους κοντά σας και αγαπητή αυτά που θα θέσει ως Χριστούγεννα ντους για την περίοδο των εορτών.

Αν χειροτεχνίες και υφαντά και υφαντουργικά φιμα είναι στην προτίμησή σας, είστε υποχρεωμένος να σαν τα εμπορεύματα Ζιμπάμπουε έχει να προσφέρει. Τα υπολείμματα των φυλετικών πολιτισμού στην Ζιμπάμπουε πάρετε τόσο πολύ ρητά αντικατοπτρίζεται στην χειροτεχνήματα των κατοίκων, που θα μπορούσαν απλώς να σας χίλια χρόνια πίσω στο χρόνο. Χριστούγεννα καταστήματα στη Ζιμπάμπουε ως επί το πλείστον ασχολούνται στην μητρική χειροτεχνήματα που πωλούν όπως τα hotcakes διάρκεια των τουριστικών περιόδων ως εκατομμύρια κυρίως σμήνος για να πάρετε μια γεύση από τα σπάνια τροπικά είδη της πανίδας και χλωρίδας, ενώ οι τολμηροί ακολουθήστε τις μονοπάτια της φύσης, απολαύστε το ράφτινγκ σε ποταμούς ή πεζοπορία.

Αν χειροτεχνήματα είναι αυτό που συγκεκριμένα αμελήσετε την, δοκιμάστε να περιοδεύσει στα χωριά και λιγότερο γνωστές πόλεις όπου μπορείτε να stumble upon μυαλού είδη αναψυχής που πολύ σε τιμές κάτω βράχου. Κατακαθίσει για χύμα αγορά, καθώς αυτά τα είδη είναι κατά πολύ ακριβότερα στα καταστήματα πόλης.

Αν είστε συλλογή απλώς ενθυμήματα για δικούς σου πίσω στο σπίτι, το περίφημο Μπουλαγάγιο Center στο Bulawayo να εξυπηρετήσει το σκοπό σας.

Ένας από τους σημαντικότερα αξιοθέατα της Ζιμπάμπουε, στην Eastgate Κέντρου είναι ουσιαστικά ένα εμπορικό κέντρο cum κτίριο γραφείων, το οποίο φημίζεται για την παθητική τεχνολογία ψύξης. Βρίσκεται στην Κεντρική Χαράρε, για Rubert Μουγκάμπε λεωφόρο και Second Street, αυτό είναι ίσως το πρώτο κτίσμα στον κόσμο που έχουν εφαρμόσει την τεχνολογία αυτή και να λάβει το εν λόγω εξελιγμένα ύψη.

Άλλα εμπορικά κέντρα περιλαμβάνουν The Mall στο Χαράρε και The Mall Westgate.Αν θέλετε τα πάντα κάτω από μία στέγη, επισκεφθείτε τις αποθήκες του Meikles και Barbours. Meikles Africa Ltd δεν κατέχει μόνο πολλά πολυκαταστήματα στη Ζιμπάμπουε, αλλά είναι επίσης ιδιοκτήτες αρκετά σικ ξενοδοχεία.Έτσι εγκαθίστανται για δύο σε μία συμφωνία. Βιβλίο ενός σικ κοστούμι ξενοδοχείων και καταστημάτων μέχρι τελικής πτώσεως.

0 comments: