Year Round Χριστούγεννα Stores

Posted by Jiky at 10:34 AM

Saturday, December 19, 2009

Τα Χριστούγεννα είναι η ώρα για τη μεγάλη ευθυμία και γιορτή. Αγορές αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της γιορτή τα Χριστούγεννα και πολλές ωρών που καταναλώθηκαν στην εμπορικά κέντρα ψάχνουν ακριβώς ότι επιπλέον πρόστιμο πράγμα να προσθέσετε στην ευθυμία Χριστουγέννων.
Οι περισσότερες των μεγάλων διαμερισματικά καταστήματα έχουν Χριστούγεννα εμπορευμάτων τους εμφανίζονται λίγο πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά υπάρχουν χρόνια γύρος καταστήματα Χριστούγεννα επίσης.

Μερικά από τα καταστήματα τη διάρκεια του έτους Χριστούγεννα είναι εφοδιασμένο με όμορφα χριστουγεννιάτικα καλούδια και ψώνια μπορεί να γίνει για Hanukkah, Mardi Gras, Απόκριες ή ακόμα και γάμους.

Holidaze είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, και να λειτουργεί εποχιακά δώρα και συλλεκτικά κατάστημα σε Plano, Τέξας. Η πόρτες άνοιξαν το "Πάντα Χριστούγεννα», τον Σεπτέμβριο του 1991 μετά Τομ Demarest πλησίασε Belle η σύζυγός του Μαρία, κόρη τους Kathi Rupp, και κόρη-in-Sheri Demarest του νόμου με την ιδέα μιας όλο το χρόνο Χριστουγέννων κατάστημα. Θα άρεσε και έτσι οι τρεις κυρίες συγκεντρώνονται τα κεφάλαιά τους καθώς και να ξεκινήσει αυτό το εγχείρημα.

Holidaze είναι ένας από τους καλύτερους τις εποχές του χρόνου Χριστούγεννα κατάστημα. Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, ωραία φώτα Χριστουγέννων, διάφοροι τύποι των χριστουγεννιάτικων δέντρων είναι διαθέσιμες όλες οι εποχές του χρόνου. Τα χριστουγεννιάτικα δένδρα όπως η Αλάσκα Fir, Colonial Fir, Βόρεια Cypress (όλα από Barcana) είναι προσιτό, εκτός από το να είναι πραγματικά πανέμορφα. Υπάρχουν λεπτή άγγελοι την Κίνα και άλλα αντικείμενα που συνδέονται με τα Χριστούγεννα. Μείνετε συνδεδεμένοι με τα Χριστούγεννα Απόκριες να μάθω περισσότερα.

0 comments: