Christmas Patterns Stocking

Posted by Jiky at 6:34 PM

Monday, December 28, 2009

Christmas Stockings Kits
Το μοτίβο φυτοκάλυψης Χριστούγεννα είναι ένα τέλειο δώρο κειμήλιο για ένα παιδί ή ενός εγγόνι. Χριστούγεννα Carnivals έχει πήρα στυλ για Χριστούγεννα φυτοκάλυψης μοτίβων από κλασικό προς σύγχρονη χέρι-ζωγραφισμένο από κορυφή σχεδιαστές ώστε ότι stitching δεξιότητές σας θέτουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

* Stockings Δέντρο Χριστούγεννα, brimming με δώρα αποτελούν ένα απόλαυση να δείτε ενώ ξυπνάτε στην ψυχρός πρωί χειμώνα Χριστούγεννα. Trace τα πρότυπα στα στρώματα του εκρού αισθητές, ράψιμο γύρω από την περίμετρό τους χρησιμοποιώντας ραφή επίδομα και την έξοδο από την κορυφή ανοιχτό.


* Χριστούγεννα Glitter Yarns είναι ριγέ Χριστούγεννα κάλτσες διαθέσιμες σε κόκκινο, πράσινο, λευκό και Χριστούγεννα ombre και τονίζονται με ένα μεταλλική νήμα. Βάρυ τα χρώματα ανάλογα με τον αριθμό των αυτούς είστε χρησιμοποιείτε.



Personalized Patterns Stockings

* Σε χρησιμοποιώντας Εξατομικευμένη Stockings από 1945 πηγαίνετε για συστροφή τα νήματα γύρω από κάθε άλλες άπαξ στην λάθος πλευρά να αποτροπή καθιστώντας μία τρύπα. Προσέξτε να μην καταρτίσει το νήμα μέχρι πολύ σφιχτά σε αρκετές ράμματα.


* Bright ιδέες από το merry δίδυμο Martha Stewart προσφέρει ένα κουαρτέτο των κάλτσες, Βικτωριανής στυλ είναι fashioned από την κομψά pairings ύφασμα. Ορυχείο οι αγορές ψύλλους για κεντημένες, κροσέ ή ενδιαφέρουσες διακοσμητική περισσευμάτων μανσέτες.



Χειροποίητο Χριστούγεννα Stocking Σχηματομορφές
Τίποτα δεν λέει Χριστούγεννα σαν ένα χρωματιστό όμορφη εκτροφής εκτυπώσετε και τι καλύτερα τρόπος για να διακοσμήσετε χέρι σας-γίνει αισθάνθηκε φυτοκάλυψης Χριστούγεννα παρά με ένα μοτίβο μοτίβο εκτροφής; Browse Χριστούγεννα Carnivals για περισσότερο σχετικά με αισθητές Χριστούγεννα μοτίβα φυτοκάλυψης.

0 comments: