Χριστούγεννα Stores Στην Ελβετία

Posted by Jiky at 10:34 AM

Friday, December 11, 2009

Η μαγευτική ομορφιά της Ελβετίας το καθιστά ένα τέλειο και μοναδική τοποθεσία στην υποδοχής Χριστουγεννιάτικα δώρα. Χριστούγεννα Απόκριες προσφέρει λεπτομερείς πληροφορίες για τα Χριστούγεννα καταστήματα στην Ελβετία.

Μοντέρνα σχέδια από Armani, Collezioni, Ρένα Lange, Αγίου Ιωάννη και είναι διαθέσιμα σε Tresor La Boutique της Ελβετίας. Ειδικά οι αγορές στην Ελβετία περιλαμβάνει το γοητευτικό κέντημα και υφασμάτινων ειδών, Bernese ξυλογλυπτική, σοκολάτες, τυρί, ελβετικό μαχαίρια στρατό και πολυτελή χειροποίητα ρολόγια. Για να έχουν ανώτατο ρομαντική εμπειρία κατάστημα στο ιστορικό κέντρο της Βέρνης, στην αιώνων κτίρια όπου πολυτελείς μπουτίκ ταυτόχρονα ανταγωνιστούν με αρτοποιεία και τα κρεοπωλεία. Spital και Maktgasse είναι οι δημοφιλείς εμπορικούς δρόμους στη Βέρνη. Waisenhausplatz και Münster ή καθεδρικός ναός είναι τα δύο διάσημα χριστουγεννιάτικες αγορές το οποίο βρίσκεται στη Βέρνη. Jutta είναι το όνομα που δίνεται σε άλλο δημοφιλές Κατάστημα μόδας στην Ελβετία που διαθέτει υλικά λάτρευε φόρεμα με διακριτά και μοντέρνα χαρακτηριστικά. Christmas καταστήματα στην Ελβετία είναι γεμάτες διασκέδαση και φορτωμένο με ευρύ φάσμα προϊόντων προσοδοφόρα.

Υπάρχουν πολλά μεγάλα καταστήματα στο Λουγκάνο προσφέρουν ακαταμάχητη είδη αρκετά δελεαστικό για ένα να αντιστέκονται. Θα χρειαστεί να περάσουν πολλά να γίνει η καλύτερη διαπραγμάτευση από τον πλούσιο επιλογών. Προκειμένου να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για τα Χριστούγεννα καταστήματα σε όλο τον κόσμο σύνδεση με την τοποθεσία καρναβάλια μας Χριστούγεννα.

0 comments: