Χριστούγεννα Stocking Κρεμάστρες

Posted by Jiky at 6:34 PM

Sunday, December 27, 2009

Χριστούγεννα Stockings Κρεμάστρες
Χριστούγεννα κρεμάστρες εκτροφής από Χριστούγεννα Απόκριες είναι εδώ για να φροντίσει τα βραβευμένα υπάρχοντά του δικοί σας. Τους είναι μία τεράστια ποικιλία από στυλ κρεμάστρες εμπλουτισμός που διατίθενται στην αγορά για να διαλέξετε. Απλά σιγουρευτείτε ότι αγοράζετε το κρεμάστρα σύμφωνα με την εμφάνιση του κρεμάστρα. Διασκεδάστε παρέλαση κάλτσες σου πριν τους φίλους και την οικογένεια.
Συμβουλές Στις Χριστούγεννα κάλτσες Στηρίγματα

* Κουκουνάρι Stocking Κρεμάστρες γίνονται σε ορείχαλκο. Είναι αρκετά βαριά για τη διεξαγωγή 2 / 3 κιλά και με ασφάλεια κρατήστε κάλτσες με το μανδύα. Αισθητές μαξιλάρια για την προστασία του κάτω μανδύα. Μέγεθος 5 "x 6". Μέγεθος δεν περιλαμβάνει κρέμεται γάντζο.


* Ο ορείχαλκος Σάντα Stocking Χριστούγεννα Hanger είναι βαρύ αρκεί να κατέχει 2 / 3 λίρες και με ασφάλεια κρατήστε κάλτσες στο μανδύα. Αισθητές μαξιλάρια στο κάτω μέρος προστασία του μανδύα. Μέγεθος 6 "x 7". Priced ως «eaches».


* Το ελάφι Silver Χριστούγεννα Stocking Κρεμάστρες είναι αρκετά βαρύ για τη διεξαγωγή 2 / 3 λίβρες και ασφαλώς κατέχουν κάλτσες με το μανδύα. Ένα ζευγάρι ταράνδων ασήμι μορφές συν το σημείο. Μέγεθος 5 είναι "x 6". Μέγεθος δεν περιλαμβάνει κρέμεται γάντζο. Τιμολογούνται ως «eaches».


* Οι γοητευτική αγκίστρια της επεξεργασμένου σιδήρου 5 "Χριστούγεννα Stocking Κρεμάστρες θα κάνουν τις διακοπές σας διακοσμώντας ευκολότερη. Χρησιμοποιήστε αυτές τις κρεμάστρες ευπροσάρμοστο για την απεικόνιση Χριστούγεννα κάλτσες, στολίδια διακοπών και πολύχρωμες γιρλάντες. Αυτά στιβαρή και ανθεκτική σιδήρου υμένιο γάντζοι μπορεί να κρατήσει αρκετά κιλά του βάρους.


Σίδηρος * Σφυρήλατα Stocking Κρεμάστρα - Snowflake θα σας ταξιδέψει σε παιδική ηλικία σας στοίχημα ιστορίες διακοπών. Κάλτσες Οθόνη, στολίδια διακοπές και πολύχρωμο στεφάνια. Δημιουργημένο ποιότητας σφυρήλατο σίδερο, είναι σίγουρος για τη διεξαγωγή ακόμα και τις βαρύτερες αποθήκευση των Χριστουγέννων.

0 comments: