Κάλτσες των δώρων Kits

Posted by Jiky at 10:34 AM

Monday, December 28, 2009

Christmas κάλτσες Kits
Ένα φορητό αποθήκευση Χριστούγεννα είναι ένα τέλειο δώρο κειμήλιο για ένα παιδί ή ένας εγγονός. Christmas Carnivals στυλ έχει πήρα για τα Χριστούγεννα αποθήκευση εξαρτήσεις από την κλασική με τη σύγχρονη ζωγραφισμένα στο χέρι από κορυφαίους σχεδιαστές ώστε ράψιμο ικανότητες σας φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Εορταστικά σχέδια και υλικά ποιότητας κάνουν τις κάλτσες bucilla το αγαπημένο όλων



Τύποι των Χριστουγέννων Stocking Kit: Τα

* Χριστούγεννα γατάκια

Χριστουγεννιάτικο γατάκια περιλαμβάνει ασφάλιστρο κεντήματα κιτ, κεντήματα καμβά, εικόνα χρώμα και γράφημα, περσικά κεντήματα νήμα. Αυτό κιτ στοιχεία ένα ασπρόμαυρο γατάκι warbling στην wooly ζεστασιά των Χριστουγέννων εκτροφής σας.


* Το Holiday Stocking Ornaments

Το Holiday Ornaments Stocking περιέχουν ταπισερί από μαλλί και βαμβάκι νήμα με την υποστήριξη στο πακέτο τους. Η πρώην δείχνει Αγίου Νικολάου παίζει το σωλήνα ενώ στη δεύτερη Stacy το Χιονάνθρωπος έχει μια σφαίρα στο πλαίσιο των αστεριών.


* Σχέδια Αύγουστος

Αύγουστο υποδείγματα όπως η Madonna με Παιδιού, προσφέρουν τις πιο όμορφες και περιορισμένη κεντήματα μοτίβα ζωγραφισμένα στο σύνολό χρώμα 10/20 Πηνελόπη καμβά. Το κιτ αυτό επιτρέπει τη ράπτων να πράξει το Half Σταυρό ή Continental βελονιά ή Pettipoint. Πρόσθετες ματ και νήματα από βαμβάκι μπορούν να αγοραστούν για τη Στερεά ή Basketweave ράμματα.


* Dash Away Όλες!

Dash away all! περιλαμβάνει Meredith The Snowman, το Κουτάβι Χριστούγεννα και όλοι ζωηρά χρώματα του κόκκινου και του πράσινου sledging στην χιόνι ή τραγούδι υπό την Γεννήσεως 3 αστέρια.


* Το Victorian Bear

Η Βικτωριανή κιτ Bear Stocking παρουσιάζει κουαρτέτο του χιονιού έχει διασκεδάζων θορυβωδώς στην χιόνι Χριστούγεννα.

0 comments: