Χριστούγεννα Stockings Δέντρο

Posted by Jiky at 10:34 AM

Wednesday, December 30, 2009

Χριστούγεννα Stockings Δέντρο
Τα Χριστούγεννα είναι γύρο από τη γωνία και την εικασία τι; Όλοι είναι απασχολημένος αγοράζει στολίδι για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου του. Αλλά πώς για την αγορά ενός Stocking Δένδρο των Χριστουγέννων ή μπορεί να είναι προσαρμοσμένα σχεδιασμό ενός, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα γούστα του καθενός. Ακούγεται ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι; Εδώ είμαστε, σας παρέχει με μερικές απλές συμβουλές σχετικά με το πώς να πάνε για διακόσμηση παραγγελία σας σχεδιαστεί Χριστούγεννα κάλτσες Δέντρο.

Συμβουλές για τα Χριστούγεννα κάλτσες Δέντρο

* Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο βόσκησης πρέπει να είναι ένα λογικό μέγεθος, ώστε να καταστεί δυνατή μια αρκετά αξιοπρεπή μεγέθους χριστουγεννιάτικο δέντρο για να ταιριάζουν άνετα αφήνοντας αρκετό χώρο στο περιθώριο για περαιτέρω καλλωπισμούς.


* Είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια σκιά που θα ζελέ σε καλά με το πράσινο χρώμα του δέντρου. Συμπληρωματικά χρώματα ή τα τυπικά χρώματα των Χριστουγέννων όπως το κόκκινο είναι επιθυμητό στο βαθμό που το υπόβαθρο για το δέντρο ανησυχεί όμως του πολύ της μόδας στις μέρες μας να επιλέγουν για τις jazzy αποχρώσεις.


* Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά των αισθητικά στοιχεία στο σκηνικό, δεδομένου ότι είναι το δέντρο που θα πρέπει να επισημανθεί. Νοικοκυρεμένα κεντημένες χρυσό ή ασήμι φόδρες περιθώριο ματιά αξιοπρεπής. Περίτεχνες δαντέλες και μικρές frills σατέν μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθεί.


* Μην κολλάτε βαρύ κουδούνια και trinkets για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αφήνουν αρκετό χώρο στην κορυφή για να φιλοξενήσει ένα αστέρι ασήμι.


* Χάντρες, πούλιες, κρύσταλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τονίσει το δέντρο. Ζεύξης λίγο κεντήματα με beadwork να προσθέσετε μια παύλα της γοητείας ενώ την ίδια ώρα που αντικατοπτρίζει δημιουργική σας λυγίσει.


* Προσαρμογή την αποθήκευση με χάραξη με το όνομά σας για τη γούνα, βελούδινη, και σατέν μανσέτα της βόσκησης.

0 comments: