Χριστούγεννα Stores στην Ουάσιγκτον,

Posted by Jiky at 6:34 PM

Monday, December 14, 2009

Η κατάσταση της Ουάσιγκτον συνήθως αναφέρεται ως η Evergreen μέλους ΗΠΑ. Είθισται να λέγεται ότι η κατάσταση αυτή φέρνει οι Αμερικανοί μαζί τα Χριστούγεννα, έτσι αφήνει να ανακαλύψετε με τα Χριστούγεννα Απόκριες ποια είναι η κατάσταση που έχει να προσφέρει από την άποψη των Χριστουγέννων Καταστημάτων στην Ουάσιγκτον.

Είτε είστε στο Auburn, Burlington, Kent ή Σιάτλ, σχεδόν όλες οι μεγάλες πόλεις της Ουάσιγκτον μπορεί να σας προσφέρει μερικές πραγματικά μοναδικά αντικείμενα για να προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Το σούπερ μάρκετ Mall of Auburn αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλής προορισμούς ψώνια, το οποίο έχει πάνω 130 καταστημάτων και νομαρχιακών καταστήματα, οι οποίες περιλαμβάνουν εμπορικά σήματα όπως Nordstrom Rack, Μπανάνα Δημοκρατίας Factory Store, DKNY, Ann Taylor Loft, Mikasa, Eddie Bauer Outlet, Liz Claiborne Outlet, και πολλά άλλα. The Great Wall Shopping Mall στο Κεντ μπορεί να σας δώσει μια πανευρωπαϊκή ασιατική εμπειρία ψωνίζοντας, επειδή εδώ είναι διάφορα καταστήματα, οι οποίες ειδικεύονται και αντικατοπτρίζουν τον πολιτισμό και τα παραδοσιακά στοιχεία των χωρών όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, την Κορέα και την Ταϊλάνδη. Εδώ μπορείτε να ψωνίσετε για μερικούς από τους μοναδικά αντικείμενα δώρο Χριστουγέννων για τους φίλους και τις οικογένειες σας από καταστήματα λιανικής πώλησης και να γυρίσουν σπίτι με μια διαφορετική γεύση των Χριστουγέννων. Μπορείτε να αυξήσει τα Χριστούγεννα την εμπειρία σας αγορές για ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, από ψώνια στο χωριό κουπέ, το οποίο είναι ένα εμπορικό κέντρο που βρίσκεται στο γραφικό Whidbey Island σε Coupeville. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε ψώνια στα διάφορα καταστήματα λιανικής πώλησης καθώς και τη συλλογή ορισμένες έξοχες αντίκες και είδη δώρων.

0 comments: