Χριστούγεννα Stores In New Hampshire

Posted by Jiky at 10:34 AM

Wednesday, December 16, 2009

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος της μεγάλης ευθυμία και γιορτή. Είναι, επίσης, την εποχή της ξέφρενη ψώνια. Όλα τα καταστήματα στην περιοχή New Hampshire είναι στολισμένη με το εορταστικό πνεύμα και έχουν μεγάλη pullers πλήθος.

Τα καταστήματα Χριστούγεννα στο New Hampshire γνωστό για τη διακόσμηση και τα εμπορεύματά τους.

Όλες οι κομητείες σε New Hampshire όπως τα Belknap County, Coos Επαρχία, Merrimack County, Σάλιβαν County, Carroll County, Grafton County, Rockingham County, Cheshire County, Hillsborough County, και Strafford County έχουν πολύ μεγάλα καταστήματα Χριστούγεννα. Τα καταστήματα Χριστούγεννα στο New Hampshire προσφέρει τα πάντα που συνδέονται με τα Χριστούγεννα σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο, Χριστούγεννα στεφάνια, Χριστουγεννιάτικες κάρτες, χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Αλλά ένας Χριστούγεννα κατάστημα που θα πρέπει να αναφερθεί, λόγω του μεγέθους και της ποιότητας του εμπορεύματος Χριστούγεννα είναι το Περιστέρι Χριστούγεννα κατάστημα, βρίσκεται στην Barrington, New Hampshire. Το κατάστημα είναι ένας από τους μεγαλύτερους στη χώρα με σχεδόν 11 χιλιάδες τετραγωνικά πόδια. Το κατάστημα Barrington έχει μια σε εργαστήριο σχεδιασμού σπίτι, ένα χρυσό κλειδί Τμήμα 56 οθόνη, μια από τις μεγαλύτερες επιλογές των Κούκλες Byers 'Choice στην Νέα Αγγλία, και Starlight Christopher Radko γκαλερί. Με μεγάλη ποικιλία των διακοσμήσεων διακοπών, μοντέρνα εργασία οθόνη, και την ολοκληρωμένη συλλογή των συλλεκτικά γραμμές, είναι μια εμπειρία που δεν ήθελε άλλους. Το Περιστέρι Χριστούγεννα είναι ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα από 10 το πρωί έως 5. Από 1 Νοεμβρίου έως την παραμονή των Χριστουγέννων, που είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως και Σάββατο, από 10am έως τις 8μμ, και τις Κυριακές, από 10am μέχρι 5pm.

0 comments: