Χριστούγεννα Καταστήματα στη Σουηδία

Posted by Jiky at 2:34 AM

Friday, December 11, 2009

12.000 μίλια από γραφικά ακτές, γραφικά δάση και τη λίμνη κατάσπαρτος τοπία, τέλεια εικόνα πόλεις της Uppsala, Visby, Lund και να το ολοκληρώσει από την πανέμορφη κεφαλαίου της Στοκχόλμης χτισμένο σε 14 νησιά, αυτό είναι που η Σουηδία είναι όλα τα σχετικά. Ice Hotel, το μεγαλύτερο αξιοθέατο της Σουηδίας εκθειάζουν έναν καθεδρικό ναό των πάγων στην Jukkasjarvi προσελκύει τουρίστες σε χιλιάδες κάθε χρόνο.

Αν πάτε με τα πρότυπα της Στοκχόλμης, η Σουηδία μπορεί να φαίνεται ότι είναι ένα κομψό, περιποιημένος και τη θέση που αποπνέει ανυπολόγιστη ευημερία και στυλ. Αλλά μην το περιβόητο υψηλές τιμές της Σουηδίας σας φοβίζουν! Χριστούγεννα γιορτάζει με μεγάλο πανηγύρι και την ευθυμία για δύο σχεδόν μήνες στην Σουηδία και, ως εκ τούτου, αν συμβεί αυτό να πέσει σε αυτή την εποχή του έτους μπορεί να πάρει να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα όπως και όλα τα καταστήματα είναι στοιβάζονται με bests διακοπές τους. Χριστούγεννα καταστήματα στη Σουηδία αποτελούν από μόνες τους ένα θέαμα θα πρέπει να προσέχετε κατά την περίοδο των διακοπών ως εορταστική διακόσμηση τους, μπορούν να βάλουν εύκολα Χριστούγεννα πολλές άλλες χώρας διακοσμήσεις στην ντροπή.

Παρέχονται παρακάτω είναι τα ονόματα μερικών καταστήματα οι οποίες θα μπορούσατε να έχετε κατά νου περιοδεύοντας της Σουηδίας για τα Χριστούγεννα ντους. Nordstan, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Σκανδιναβία, με 170 περίπου καταστημάτων και 150 γραφεία του Gothenburg αξίζει να επισκεφθείτε. Tyresö Centrum είναι ένα διεθνές στυλ κλειστό εμπορικό κέντρο στη Bollmora το οποίο βρίσκεται στο δημοτικό κέντρο της Tyresö και σπίτια 74 καταστημάτων σε συνδυασμό με άλλες κοινωνικές και εμπορικές μονάδες.

Άλλες περιζήτητο τα καταστήματα είναι STUK Manufaktur in Vallgraven (η τάφρος) φημίζεται για denims τους, Hattbaren Sodermalm in, Yoko Yap in Vallgraven (η τάφρος) όσον sandles, Slipsknuten in Vallgraven (η τάφρος) ένα κατάστημα αποκλειστικά δεσμούς, Pasta Fresca Aldardo in Vallgraven (η τάφρος) για την προμήθεια τροφίμων, Serieh rnan in Linnestaden για Comic strips, Skivf nstret in Sodermalm, Adam & Eva Gallerian in Norrmalm / Πόλη, Vallgraven Champagne στη (η τάφρος), Kungliga Slottet στην παλιά πόλη (Gamla Σταν) , Vasamuseet in Djurgarden, Bl s & Kn DA στα Sodermalm, Bigbelly SE, Ostermalm, NK in Norrmalm / Πόλη, Aff rshuset Slussen in Sodermal.

0 comments: