Χριστουγεννιάτικα Stocking Υφάσματα

Posted by Jiky at 10:34 AM

Sunday, December 27, 2009

Χριστούγεννα Stockings Fabrics
Χριστούγεννα υφασμάτων εκτροφής από Χριστούγεννα Απόκριες είναι εδώ για να φροντίσει τα βραβευμένα υπάρχοντά του δικοί σας. Διασκεδάστε παρελαύνουν κάλτσες σας-όλα στις τελευταίες τάσεις-πριν από τους φίλους και την οικογένεια. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από κάλτσες υφάσματα που διατίθενται στην αγορά, απλά φροντίστε να αγοράσει το ύφασμα σύμφωνα με τη γεύση του ατόμου για το οποίο πρόκειται να πλέκουμε τις κάλτσες.



Τύποι των Χριστουγέννων Stocking Υφάσματα

The αναμνηστικό Baby Stocking Fabric

* Το ενθύμιο μωρό Stocking Fabric είναι ένα θαυμάσιο και συναισθηματική ενθύμιο από την 1η του μωρού Χριστούγεννα δημιουργημένο όμορφα από νήματα από K1C2, Rowan και Berocco.


* Νήμα Fleece του ουρανού, της θαλάσσιας μπλέ, τιτάνιο και αντίκες λευκό χρυσό εργάζεται μαζί με νήματα Παλάτι και "Chibi" με τζάμπο βελόνες.


Η Doggie Christmas Stocking

* Ο Doggie Χριστουγέννων Stocking Fabric είναι έξυπνος ένα για κυνικός φιλαράκο σας.


* Είναι κατασκευασμένη από Aurora 8 «νήματα από κατακόκκινο, άμμου, γκρι και νέο χρώμα των φύλλων.


Χρησιμοποιούνται * Crystal βελόνες παλάτι, τόσο απλά και διπλό επισήμανε,.


* Μια μεγάλη Bates Susan κάτοχος βελονιά και «Chibi" με απαιτούνται jumbo βελόνες.


The πιληματοποιημένα Rainbow έκπληξη Stocking

* Το πιληματοποιημένα Rainbow έκπληξη Stocking είναι ένα διασκεδαστικό μοναδικό πιληματοποιημένα εκτροφής Χριστούγεννα δημιουργημένο από Noro του "Kureyon.


* Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι "Kureyon" νήματα του χρώματος 124 της Crystal Palace σημειωθεί διπλό βελόνα και στο Crystal Palace μπαμπού εγκύκλιο βελόνα.


* Δείκτες δαχτυλίδι Σπλιτ # 167 και "Chibi" με απαιτούνται jumbo βελόνες.


The Snowman Stocking

* Ο χιονάνθρωπος Stocking είναι ένα τέλειο εκτροφής Χριστούγεννα για τους λάτρεις του χιονιού δημιουργημένο όμορφα από "Cashmerino Aran."


* "Cashmerino Aran" νήματα του denim, κόκκινο, άσπρο, πορτοκαλί και μαύρο χρώμα χρησιμοποιούνται.


* Crystal βελόνες Palace, τόσο απλά και διπλό επεσήμανε, απαιτούνται δείκτες δαχτυλίδι τμήματα και δύο άκρων κατόχους βελονιά.

0 comments: