Staten Island Χριστούγεννα Stores

Posted by Jiky at 2:34 AM

Saturday, December 19, 2009

Staten Island καταστήματα Χριστούγεννα είναι γεμάτες εμπορεύματα τα Χριστούγεννα και το κάνουν έντονη επιχειρήσεις κατά την χαρούμενος σεζόν. Όπως και σε όλο τον κόσμο τομέα αυτό στην περιοχή New York αυξήσεις στο ακέραιο το πνεύμα κατά την περίοδο των εορτών.

Staten Island είναι πιο γνωστός για τα καταστήματα Christmas της ως εδώ είναι ότι όλες οι γραμμές έχουν διάσημα καταστήματα του. Ορισμένα καταστήματα του είναι διακοσμημένα όμορφα κατά την περίοδο αυτή για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες, αλλά και τουρίστες.

Staten Island Καταστήματα
Νέα Υόρκη αποτελεί τον παράδεισο του shopper και ορισμένοι από τους πιο παγκοσμίως διάσημα ονόματα στη μόδα βρίσκονται εδώ και Staten Island δεν αποτελεί εξαίρεση. Μερικοί από τους πολυτελή καταστήματα είναι εδώ Saks Fifth Avenue, Tiffany & Co, Cartier, Barneys Νέας Υόρκης, Giorgio Armani και Versace. Πολλά καταστήματα είναι γνωστό για τις διακοσμήσεις Χριστούγεννα τους. Bergdorf Goodman, Bloomingdale του, 21ο, Fortunoff, Η & Μ, Ανρί Bendel, Lord & Taylor, Macy είναι μέρος των πολύ γνωστών Νέα Υόρκη καταστήματα που πωλούν τα πάντα, από walkman να πορτοφόλια. Staten Island καταστήματα Christmas βάλει στον πειρασμό κάθε περαστικό να πάει μέσα και κοιτάξτε γύρω. Τα καταστήματα πωλούν τα πάντα, από innerwear to houte coutre.

Macy είναι ένα άλλο γνωστό κατάστημα. Πραγματικά, θα προσφέρει τα πάντα από αργότερο σχεδιαστή φθορά για τα παιχνίδια και τα παιχνίδια εκτός από χριστουγεννιάτικες αγορές. Τα άλλα νομαρχιακό καταστήματα είναι επίσης σε ίδιο επίπεδο με αυτά που αναφέρονται. Όλες είναι διακοσμημένα εξαιρετικά για τα Χριστούγεννα και να γίνει πραγματικά καταστήματα τα Χριστούγεννα. Staten Island καταστήματα Χριστούγεννα καταχωρήσει ένα τεράστιο αριθμό πωλήσεων ανά περίοδο των Χριστουγέννων.

0 comments: