Χριστούγεννα Wood Crafts

Posted by Jiky at 10:34 AM

Tuesday, November 10, 2009

Christmas Crafts ξύλου είναι τα δημοφιλή αντικείμενα σκάφος που προσδίδουν ιδιαίτερη γεύση στις γιορτές των Χριστουγέννων. Απεικόνιση των στοιχείων των Χριστουγέννων Ξύλου Τέχνη είναι κοινό κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Έτσι, είναι λογικό να ξέρετε για τις επιλογές των προτέρων, προκειμένου να προβούν σε τεκμηριωμένη επιλογή. Ορισμένα του επιλογές, αναφέρονται παρακάτω.

Felt Angel διακοσμητικά είδη για τα Χριστούγεννα
Felt Angel Διακοσμητικά υλικά είναι διαθέσιμα σε πολλές ποικιλίες. Πάντως, οι απλές έχει γοητεία των δικών τους. Παρεμβυσμάτων από πίλημα γίνει άγγελος κορνίζες φωτογραφιών κάνει ωραία showpieces. Εδώ τρεις αγγέλους περίπτερο με ροή φόρεμα και κομψά φτερά. Το τριγωνικό κορνίζες φωτογραφιών μπορεί να δει κάτω από την όψη των αγγέλων στέκεται στη μέση. Οι υπόλοιπες δύο άγγελοι εμφανίζονται σαν σιλουέτες. Διατίθεται σε φωτεινές αποχρώσεις του κίτρινου, πράσινου και μοβ, το Τσόχα Angel Ornaments μπορούν να γίνουν στο σπίτι επίσης.

Ξύλο Άχρηστα χιονάνθρωπος για τα Χριστούγεννα
Τα απορρίμματα ξύλου ή ένα συμβούλιο που μπορούν να κόψουν που απαιτείται για την προετοιμασία Ξύλο Άχρηστα χιονάνθρωπος. Πινέλα, κόλλα, γυαλόχαρτο, τις κάλτσες παιδί του, χρώματος, ξηρό κουρέλι, κασκόλ, κουμπιά και κορδέλες υποχρεούνται επίσης να προετοιμάσουν αυτό το συναρπαστικό δημιουργικό κομμάτι των Χριστουγέννων Ξύλου Crafts. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε δημιουργικό επαφή σας για το αντικείμενο. Για παράδειγμα μπορείτε να επισυνάψετε μια κόκκινη κορδέλα στο λαιμό της χιονάνθρωπο σας.

Santa με έλκηθρο για τα Χριστούγεννα
Αυτή η μείωση-και-αριθμός χρωμάτων της Σάντα με Sleigh είναι ένα ξύλινο πρότυπο που χρησιμοποιείται ιδανικά για τη διακόσμηση χλοοτάπητες.

Ξύλινα ταράνδων και νεράιδες για τα Χριστούγεννα
Block ξύλο, χαρτί άμμο, ακρυλικό χρώμα απαιτούνται για την προετοιμασία Ξύλινες ταράνδων και νεράιδες. Αυτά τα δείγματα των Χριστουγέννων Ξύλου Χειροτεχνία τοποθετούνται κατά προτίμηση στο τραπέζι δείπνο και τζάκι μανδύα για διακόσμηση.

Super μεγέθους Snowflake για τα Χριστούγεννα
Ποιος νοιάζεται εάν δεν παίρνει αρκετό κρύο για μία νιφάδα χιονιού να πέφτει; Μπορείτε να διακοσμήσετε always πόρτα σας με έναν που δε λιώνουν ποτέ. Το σκάφος ξυλόγλυπτα χαρτί των σούπερ μεγέθους νιφάδες χιονιού έρχεται σε ένα τρίο. Ενώ τα μεγαλύτερα είναι ιδανικά για εξωραϊσμό γκαζόν, οι μικρότερες ματιά ωραίο όταν κρεμαστεί από ένα δέντρο υποκατάστημα ή κάγκελα.

Διακοπές Luminaries για τα Χριστούγεννα
Φωτιστικά είναι πραγματικά λίγο φανάρια κερί. Αυτά γίνονται από μικρές χάρτινες σακούλες φόδρα μια διάβαση πεζών ή δευτερεύοντα δρόμο. Αποτελούν χαριτωμένα σχέδια διακοπής της συμπεριφοράς των διακοπών. Οι σάκοι χαρτί μπορούν να είναι κόκκινα και πράσινα στο χρώμα και αναθηματικές κερί είναι αναγκαία για κάθε χαρτοσακούλα. Αναμμένο το σούρουπο, κάθε κερί δημιουργεί ένα γοητευτικό λάμψη διακοπές.

Κουτιά κοσμήματα για τα Χριστούγεννα
Φτιαγμένο από στερεό σκληρό ξύλο και επένδυση από βελούδο, οι θέσεις κόσμημα μπορούν να χρησιμοποιούνται ως μεγάλη Χριστουγεννιάτικα δώρα. Αυτά τα κουτιά κοσμήματα, εκτός από τη λειτουργία ως ωραίο δοχεία των κοσμημάτων και παρόμοιων ειδών, την ενίσχυση και την εμφάνιση του τόπου όπου διατηρούνται. Εκτός του ότι είναι χρήσιμη για την εμφάνιση κοσμήματα στο σπίτι, αυτά τα δείγματα Christmas Wood μαστοριά χρησιμοποιούμενοι σε εκθέσεις και σε καταστήματα λιανικής πώλησης πολύ.

Christmas Nativity Stable
Ξύλινα μοντέλα που απεικονίζει τη σκηνή Γέννηση των Χριστουγέννων, επίσης, αποτελούν μέρος των Χριστουγέννων Ξύλου Crafts. Κάθε σταθερό είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρικό φως και μια σκάλα στο πατάρι. Ξύλινα ζώων κατασκευασμένα και ζωγραφισμένα σχολαστικά, αποτελούν μέρος του δημιουργίας.

Εξαγγέλλουν Angel Pattern για τα Χριστούγεννα
Αυτό εξαγγέλλουν άγγελος πρότυπο μπορεί προαναγγέλλουν των Χριστουγέννων για το χρήστη και την οικογένεια του χρήστη της. Ο άγγελος μοντέλα είναι ωραία δείγματα των Χριστουγέννων Ξύλου Crafts.

Πτυσσόμενα Ξύλινα καλάθι για τα Χριστούγεννα
Μια παραδοσιακή μορφή τέχνης που είναι σε κυκλοφορία σε περίπου ένα αιώνα αποτελεί το πτυσσόμενο ξύλινο καλάθι. Είναι μια λεπτή δείγμα στολίδι Χριστούγεννα και αποτελεί ένα προϊόν εξαιρετικής βιοτεχνίας ξύλου. Είναι από μασίφ ξύλο. Όταν διπλωθεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πυροστιά και όταν χειρίζονται της αρθεί, επεκτείνεται σε καλάθι. Τα καλάθια κατασκευασμένα από διάφορα μεγέθη. Ανάλογα με το μέγεθος, αυτά τα κιβώτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς σκοπούς.

Ξύλινα χριστουγεννιάτικα
Ξύλινα Διακοσμητικά υλικά Χριστούγεννα αποτελούν σημαντικό μέρος των Χριστουγέννων διακόσμηση. Με ξύλο, χρώματα, μερικά βασικά εργαλεία και ορισμένα καινοτόμα σκέψη μπορείτε να δημιουργήσετε ωραία διακοσμητικά Χριστουγέννων. Να είναι ένα στολίδι στεφάνι beaded ή ένα στολίδι στεφάνι κουμπί, αυτό σίγουρα θα προσθέσει στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι περισσότερες από αυτές μπορούν να προετοιμαστούν στο σπίτι, ακόμη και με τα παιδιά.

Ξύλινα Christmas Craft Kits
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πνεύμα δημιουργικό σας ώστε να δημιουργήσουν ένα συναρπαστικό διακοσμήσεις Χριστουγέννων, θα μπορούν να λάβουν βοήθεια του κιτ ξύλινο σκάφος Χριστούγεννα που είναι διαθέσιμες για το σκοπό αυτό. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα 3D ή χιονάνθρωπο Santa ή χριστουγεννιάτικο δέντρο, που μπορείτε να το κάνετε όλα απλά συνδέοντας τα ξύλινα τεμάχια διαθέσιμα στο κιτ.

3D χριστουγεννιάτικα δέντρα
3D χριστουγεννιάτικα δένδρα είναι φτιαγμένα από ξύλο κάνει ωραία δείγματα διακόσμηση Χριστούγεννα.

Christmas Bulb κολιέ Craft Kit
Βολβού Christmas περιδέραιο κιτ σκάφος περιλαμβάνει μετάλλων και κομμάτια ξύλου. Τα κομμάτια σκάφος είναι γενικά προσυσκευασμένα για προσωπική χρήση.

Ξύλο Mounted καουτσούκ Σφραγίδα για τα Χριστούγεννα
Ξύλο τοποθετηθεί σφραγίδα χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα καλό δείγμα της ξυλουργικής. Είναι πραγματικά μια λεπτή λεπτομερή σφραγίδα που είναι τοποθετημένα σε λευκό σφενδάμνου μπλοκ ξύλου. Αυτή σκάφη ξύλο Christmas προσθέτει στην εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.

Disney Wood Mounted Σφραγίδα για τα Χριστούγεννα
Disney Wood Mounted Σφραγίδα για τα Χριστούγεννα είναι σίγουρος αγαπημένο με τα παιδιά. Disney οι χαρακτήρες εμφανίζονται σχετικά με αυτό το ξύλο τοποθετείται σφραγίδα η οποία είναι ένα θαυμάσιο κομμάτι των Χριστουγέννων Ξύλου Craft.

Ξύλο Άχρηστα Χριστούγεννα Έργα
Ξύλο σκάφη Christmas έργα θέσει τη διάθεση εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα. Διακοσμήσεις Χριστουγέννων, μικρό, στρογγυλά σχήματα ή στεφάνι το απλό σχήμα ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορεί να σκόραρε και στη συνέχεια ζωγραφισμένα σύμφωνα με το γούστο.

Ξύλο διακόσμηση Chips για τα Χριστούγεννα
Ένα απλό ξύλο χειροτεχνίας Christmas ιδέα είναι η χρήση με καινοτόμο τρόπο τα αριστερά στα τετράγωνα ή τα ροκανίδια από ξύλο να δημιουργήσει αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πλαστά δώρα. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διακόσμηση centerpieces. Μπορούν επίσης να κρεμαστεί από ένα δέντρο. Τα τμήματα ξύλο μπορούν να συσκευαστούν σε πραγματικές χαρτί περιτυλίγματος. Τότε μπορεί να είναι δεμένα με κορδέλες. Μπορούν επίσης να είναι βαμμένος να τους μοιάζουν με μικροσκοπικά παρουσιάζει.

0 comments: