Vintage Christmas Crafts

Posted by Jiky at 6:34 PM

Wednesday, November 11, 2009

Χριστούγεννα γιορτάζονται που για τόσα πολλά χρόνια ότι φαίνεται αιώνια. Πάροδο των αιώνων την διακόσμηση Χριστούγεννα και βιοτεχνίες έχουν εξελιχθεί. Η vintage βιοτεχνίες Χριστούγεννα είναι ανεκτίμητης αξίας και έχουν πολύ όμορφα.

Προσπαθούμε να περιγράψει ορισμένα vintage βιοτεχνίας Χριστούγεννα και θα προσπαθήσει επίσης να υπεισέρχεται στη λόγος για τους γίνει τέτοια βραβευθείς συλλεκτικά.

Ένας από τους τρύγου συλλεκτικά σκάφος Χριστούγεννα είναι ένα πολύ παλιό δίσκο «Believe

Στον μαγικό ". Διαθέτει ένα vintage Άγιος Βασίλης ανάγνωση του καταλόγου των αγοριών και των κοριτσιών με το φως των κεριών ένα παλιό, αν και το δικαίωμά του να είναι τα τρία παλιά παιχνίδια κάτω από το δέντρο, ένα αρκουδάκι, μια τεράστια στρατιώτη παιχνιδιών και μια τεράστια κούκλα. Η όλη ιδέα του δίσκου έχει κάνει μια τέτοια βραβευθέν συλλεκτικά. Είναι ένα παλιό Αϊ Βασίλη. Διετέλεσε σκαλισμένα από ξύλο και έχει 6 "ίντσες ψηλό. Όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν του εμφάνιση είχαν εξεταστεί στο να. Με beatific το χαμόγελό του, αυτό το ξύλινο Άγιος Βασίλης είναι χαρά. Λευκή διακόσμηση άγγελος Χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα ευαίσθητο αριστούργημα. Είναι όλα σε λευκό, με φτερά και καφέ μαλλιά έχει αστέρια για τα μάτια της. Η ευπάθεια των ευαίσθητο κομμάτι αυτό κάνει τόσο εντυπωσιακό της.

vintage τέχνες Χριστούγεννα δεν είναι διαθέσιμες, ώστε ελεύθερα στην αγορά. Μερικοί είναι θησαυρούς της οικογένειας και έχουν στην οικογένεια για γενεές. Τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια vintage χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο για τα Χριστούγεννα διακόσμηση. Συνδεθείτε στον Χριστουγέννων καρναβάλια για περισσότερες πληροφορίες.

0 comments: