Ocho Rios Χριστούγεννα Κρουαζιέρες

Posted by Jiky at 6:34 PM

Wednesday, November 18, 2009

Ocho Rios Χριστούγεννα Κρουαζιέρες
Sail μακριά με την ευτυχής κύματα και εμπειρία το πνεύμα της σεζόν κρυμμένο εντός της εξωτικές τοποθεσίες. Ocho Rios κρουαζιέρες Χριστούγεννα σας παίρνει να την εκπληκτική τοποθεσίες των lush ζούγκλας, λευκή αμμώδεις παραλίες, tumbling καταρράκτες, βουνά κλπ.

List Of Ocho Rios Χριστούγεννα Κρουαζιέρες

* Η τραχιά ακτογραμμές των Ocho Rios beckon σας να εξερευνήσετε την υπέροχη ομορφιά κρυμμένο εντός γης της γοητεία.


* Καλά είστε είναι ελεύθερα να ελέγξετε έξω ιδιωτικό παραλίες, νωπά αστακούς και Irie ανθρώπους. Ocho Rios κρουαζιέρες Χριστούγεννα προσφέρει αποκλειστική πακέτα διακοπών για ένα να έρθει σε κάθε χρόνο και οι ανέσεις παρέχονται είναι δεν μικρότερη από ξενοδοχεία πολυτελείας.



* Η κρουαζιέρες Χριστούγεννα σας παρέχει με παγκόσμιας-ανέσεις κλάσης και πολυτέλεια. Το σκανδιναβικό περιβάλλον δελεάζει ανθρώπους να επιβιβασθεί σε μεγάλες ποσότητες.


* Τα εστιατόρια λάτρευε με ανοιχτή καθίσματα και υπέροχη μαρίνα να διερευνήσει το δροσερό νερό ενώ το κολύμπι.


* Savor τα νόστιμα κουζίνα και να απολαύστε διαδίκων Χριστούγεννα ότι λαμπρύνουν επάνω Χριστούγεννα ημέρες σας. Το γαλήνιο και κομψή βλέμμα του πλοίων είναι περισσότερο από άξιους. Την αισθησιακή ομορφιά της τόπου λάτρευε με ένα διασκέδαση αγαπώντας ιδιοσυγκρασία είναι ένα επιθυμητή τοποθεσία amid της Καραϊβικής νησιά.


* Η ομορφιά της σεζόν είναι ελλιπης χωρις βιώνει τη λαμπρή γαλάζιο της Καραϊβικής νερά. Λοιπόν μπορείτε να επιλέξετε από την ακόλουθη κρουαζιέρες το καλύτερο που ταιριάζει τσέπη και το γούστο σας-7 Night Καραϊβικής Χριστούγεννα Cruise, Miami-Miami, Δυτική Καραϊβική Μείνετε Και κρουαζιέρα και της Καραϊβικής Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

0 comments: