Φύση Christmas Crafts For Kids

Posted by Jiky at 6:34 PM

Wednesday, November 4, 2009

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Christmas πάρει τη ενήλικες βρέθηκαν επίσης τα παιδιά που ασχολούνται με τη δραστηριότητα χειροτεχνίας. Αυτές οι τέχνες διαφέρουν μεταξύ τους σε συνδυασμό χρώμα τους, μεγεθών και σχημάτων θέματα. Πολύ διασκεδαστικό και απόλαυση συνδέεται με τη δραστηριότητα αυτή χειροτεχνίας Χριστούγεννα Φύση Crafts For Kids, που υποδηλώνει το όνομα, είναι ότι οι τέχνες μπορούν να γίνουν από τα παιδιά με ευκολία.

Χαρακτήρα Στεφάνι Σκαφών

Υλικά που απαιτούνται:

Χάρτινο * ή χαρτονένιο κουτί (με ανάλογα με το πόσο μεγάλη θέλετε να σας στεφάνι)

* Ασημί σπρέι βαφής μεταλλικών

* Πλαίσιο κόφτης, μαχαίρι ή ψαλίδι

* Κόλλα

* Φύση αντικείμενα (κουκουνάρι διαφόρων μεγεθών, βελανίδια, καρυδιών / καρυδιά κοχύλια, κάστανα / καστανιές όστρακα, κλπ.)


Διαδικασία:

* Αναλόγως του μεγέθους που θέλετε στεφάνι να σου κοπεί το μέγεθος κύκλος από την χαρτόνι. Αποκοπή από ένα στενό πυρήνα και βεβαιωθείτε για τη μέτρηση περίπου 3-4 εκατοστά από την έξω πλευρά. Αυτό θα σας δώσει τη βάση του στεφάνι

* Συλλέξτε τα υλικά που αναφέρονται παραπάνω. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο σύμφωνα με τις δικές θα σας.

* Κολλήστε τα κώνους πεύκα πάνω στο στεφάνι από χαρτόνι. Να είστε βέβαιος να χώρο τους έξω και δεν τους κόλλα πλάι πλευράς. Κολλήστε τους έτσι ώστε να φαίνεται ότι είναι "όρθια". Κολλήστε όλα τα καρύδια / καρυδιάς κοχύλια, κάστανα / καστανιές όστρακα, κλπ. επάνω στην στεφάνι. Μπορείτε να σπάσει τον βελανίδια, καρυδιές, καστανιές κατά το ήμισυ να έχουν διαφορετικά μεγέθη και σχήματα Για να καταστεί το στεφάνι αρκετά συμπληρώστε όλα τα μέρη για το στεφάνι.

* Αφήστε την κόλλα να στεγνώσει και στη συνέχεια. λαμβάνει το στεφάνι έξω και χρώμα είναι το χρώμα με ασημί. Αφήστε το να στεγνώσει εντελώς.

0 comments: