Victorian Christmas Craft

Posted by Jiky at 2:34 AM

Wednesday, November 4, 2009

Χριστούγεννα συνδέεται με πολύ διασκέδαση ευθυμία. Αν και υπάρχουν πολλά στολίδια διατίθεται σήμερα στην αγορά, στη Βικτόρια ημέρα, περισσότερα από αυτά ήταν χειροποίητα. Victorian σκάφη Christmas διερευνά αυτή την πτυχή των παραδοσιακών τεχνών Χριστουγέννων. Κατανόηση Victorian χειροτεχνία Christmas χρειάζεται ένα ιστορικό ταξίδι.

Μια σύντομη περιγραφή του στολίδια Χριστουγέννων είναι διαθέσιμο από την ακόλουθη:
Chimney Sweep

Αυτό το κόσμημα είχε την προέλευσή της στη Γερμανία. Ευχάριστο ήταν για τα παιδιά. Τη σάρωση καμινάδα είχε μια αστεία τύπου σκούπα, φορούσε ένα κορυφώθηκε άσπρο καπέλο και διεξήγαγε μια σακούλα γεμάτη με καλούδια.

Σταφίδας και ξηρών καρπών Garland

The σταφίδα και γιρλάντα περικόχλιο ήταν σπεσιαλιτέ της βικτωριανής εποχής. The γιρλάντα πραγματοποιήθηκε με βελόνα και ισχυρό νήμα. Ένα φιστίκι ήταν τρυπημένα πρώτη, τότε ένας σταφίδας και έτσι, η γιρλάντα ολοκληρώθηκε. Συνήθως, το αγόρι ή το κορίτσι που λαμβάνουν αυτή τη γιρλάντα έτρωγαν τα καρύδια και τις σταφίδες.


Πορτοκαλί Καλάθια

Τα μικρά καλάθια ήταν γεμάτα με γκλασέ πορτοκάλια. Αυτό έκανε μια πολύ ωραία και μοναδική διακόσμηση.

Επιχρυσωμένος Αγγλικά Καρυδιά

Το επιχρυσωμένο αγγλική καρυδιά ήταν ένα κόσμημα που είχε να κρεμαστεί Ημέρα μέχρι την Πρωτοχρονιά του. Αυτό έγινε μερικές ημέρες νωρίτερα και μεγάλη διασκέδαση στους νέους και μεγάλους. Μερικές φορές τα κενά καρύδι χρησιμοποιήθηκε για να πει την τύχη των ανθρώπων που λαμβάνει (όλοι καλή διασκέδαση, τίποτε δεν σοβαρό). Υπήρχαν και άλλες ιδέες, καθώς και διασκέδαση.

Οι παραπάνω Victorian χειροτεχνίας χριστουγεννιάτικα καμία περίπτωση δεν είναι εξαντλητικός. Η ποικιλία των πραγμάτων που για τα Χριστούγεννα με το λαό στο σπίτι εξακολουθεί να αναισθητοποίηση μας ακόμη και σήμερα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, κάντε μείνετε συνδεδεμένοι τα Χριστούγεννα Απόκριες.

0 comments: