Βιβλίο Christmas Crafts For Kids

Posted by Jiky at 2:34 AM

Thursday, November 5, 2009

Crafting δραστηριότητα είναι ενός είδους δραστηριότητες που φέρνει όλη την οικογένεια μαζί ως ενήλικες καθώς και τα παιδιά λαμβάνουν ενεργό μέρος σε αυτή τη δραστηριότητα. Κάθε μια από τις τέχνες διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τη δομή, μορφή τους, καθώς και ο συνδυασμός χρωμάτων. Των Χριστουγέννων μαστοριά για τα παιδιά, καθώς το όνομα προτείνει οι βιοτεχνίες που είναι φτιαγμένο από χαρτί.

Δοκιμάστε τα απλά βήματα να κάνει ένα βιβλίο χριστουγεννιάτικο δέντρο που ανήκει στην ομάδα. Christmas Crafts βιβλίο για παιδιά.

Βιβλίο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Υλικά που απαιτούνται:

* Πράσινη Βίβλος για την κατασκευή

* Κραγιόνια, μαρκαδόροι, κόλλα λάμψη, ή τέμπερα χρώμα

* Ψαλίδι

* Χωρίς ταινία

* Άλλα χρώματα του χαρτιού κατασκευή, κόλλα, διάτρηση οπών, αυτοκόλλητων (προαιρετικά)




Διαδικασία:

Διπλώστε * ένα κομμάτι πράσινη βίβλο κατασκευής στο μισό και στη συνέχεια θα κοπεί στα δύο.

* Βάλτε τα δύο κομμάτια μαζί, και διπλώνεται στη μέση και πάλι.

* Σχεδιάστε μισή χριστουγεννιάτικο δέντρο δίπλα στην φορές.

* Κόψτε κατά μήκος της γραμμής για να πάρετε δύο πανομοιότυπα δέντρο

* Πάσο τα δέντρα στη μέση, ακριβώς Αυλακωτές μόλις η κεντρική γραμμή (αυτή είναι για τον εορτασμό κέντρο του δέντρου).

* Κόψτε ένα σχισμή κατά μήκος του κάτω μισό της κέντρο της ένα δέντρο και κατά μήκος του άνω ήμισυ του κέντρο του άλλου δέντρου.

* Slip δύο δένδρα μαζί κατά μήκος της σχισμές.

* Χρησιμοποιώντας σαφές μαγνητοταινία, κασέτα των βυθών και κορυφές από κοινού (κομμάτια της ταινίας στο βυθό και στο πάνω κάνουν το δέντρο στάση ίσια και να αποτρέψει τη σχισμή άκρες από flopping πάνω).

* Διακοσμήστε το δέντρο με κραγιόνια, μαρκαδόροι, κόλλα glitter, ή βαφή τέμπερα. Ή κόλλα για μικροσκοπικά διακοσμήσεις έγγραφο κατασκευής ή τη χρήση αυτοκόλλητων αστέρι. Μπορείτε επίσης να αποκοπεί από μικροσκοπικά σφαιρίδια χαρτί χρησιμοποιώντας διάτρηση οπών.

* 3-διαστάσεων διακόσμηση Χριστούγεννα είναι έτοιμη

* Το βήμα αυτό είναι προαιρετικό-κομμένα από ένα μικρό αστέρι χαρτί κατασκευών και κόψτε ένα μικροσκοπικό σχισμή σ 'αυτήν. Βάλτε το αστέρι την κορυφή του δέντρου (και το διορθώσουμε με κάποια ταινία).

* Για μια μεγαλύτερη δέντρο: Έναρξη με δύο κομμάτια της Πράσινης Βίβλου κατασκευής, και τις διπλώνουμε έτσι ώστε να κάνουν ένα μακρύ και λεπτό ορθογώνιο. Σχεδιάστε ένα δέντρο απέναντι από το φορές. Στη συνέχεια ακολουθήστε το υπόλοιπο της διαδικασίας.

0 comments: