Χριστούγεννα Ραπτική μαστοριά

Posted by Jiky at 2:34 AM

Tuesday, November 10, 2009

Χριστούγεννα χειροτεχνία ράψιμο απεικόνιση υπέροχη δεξιοτεχνία των υφαντών. Είναι τα πολύτιμα κειμήλια των Χριστουγέννων. Ποικιλία χειροτεχνία ράψιμο μπορεί να σχεδιαστεί και ταλαντούχος ως Χριστουγεννιάτικα δώρα. Το χέρι-ραμμένα χειροτεχνία προσθέσετε προσωπική ζεστασιά με τα δώρα.

Christmas Cross Stitch Patterns - Πολλά λατρευτό σταυρό μοντέλων βελονιά που απεικονίζουν Christmas αγγέλους, χωριό σκηνή χιόνι, Ρούντολφ και Βικτόρια Noel κάνει μεγάλη βιοτεχνία Χριστούγεννα. Τα curly-γένια cross Σάντα-ραμμένες για 32-λινό μετράνε βελονιές με ειδικότητα ή την πανέμορφη εορταστικά σχέδια πουρνάρι με το χρυσό νήμα είναι μαγευτική διασυνοριακές μοτίβα βελονιά έπλεξε με πρόστιμο καλλιτεχνία. Χριστουγεννιάτικη κάρτα χαιρετισμούς είναι ραμμένο στα πλούσια γιορτινά χρώματα και χαρακτηριστικά Ποϊνσέττια, ανεμώνες, ελαιόπρινο και yew.

Χριστούγεννα πάπλωμα Patterns - Τα σχήματα πάπλωμα Χριστούγεννα περιλαμβάνουν παπλώματα, κούκλες, αγγέλους, κρεμαστά τοίχου και περισσότερο. Santa ντυμένοι με ζεστό κασκόλ φανέλα και άνετο δεμένη καπάκι είναι ένα όμορφο σχέδιο πάπλωμα Χριστούγεννα ιδανικό δώρο για τα παιδιά. Christmas στεφάνι, ένα κομψό τοίχο κρέμονται Χριστούγεννα είναι κατασκευασμένα από γρήγορο πλατείες κομμένα, τριγώνου και ταινίες.

Χριστούγεννα Patterns πλέκω - Αυτά είναι καταπληκτικά πρότυπα τσιγγελακιών που απεικονίζουν τα Χριστούγεννα αγγέλους, διακοσμητικά κάλτσες και άλλα. Κροσέ 3 σοφών φέρει σε πέρας τα συνήθη θέμα σε τρισδιάστατη ζωή με μεταλλικά νήματα του τσιγγελακιών. Ψωμί, πλεκτά πιγκουίνος και Angel φέρει είναι μερικά όμορφα διακοσμητικά Χριστουγέννων κροσέ στο πολύχρωμες μεταξωτές κλωστές.

Christmas μάλλινη Kit - Αυτή είναι μια γοητευτική συλλογή από ζεστά μάλλινα γάντια και κάλτσες σε γιορτάσει την περίοδο των Χριστουγέννων. Εύκολα να κατασκευάζονται αυτά τα συλλεκτικά είναι κατάλληλα για το κλάδεμα των δέντρων ή διακόσμησης πακέτα. Σχέδια περιλαμβάνουν Σάντα, χιονάνθρωπο, γάτα, Holly πλοίο και το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

0 comments: