Χριστουγέννων Καταστήματα στη Φιλανδία

Posted by Jiky at 2:34 AM

Tuesday, November 24, 2009

Αν επιθυμείτε να δώσουν μια δημιουργική και εξωτική νότα στο καλάθι σας για τα Χριστούγεννα καλούδια αυτή περίοδο των εορτών, αφήνουν πίσω τους τις τοπικές αγορές που αηδία σας από πώληση την ίδια παλιά χρόνια Χριστούγεννα ντους με το χρόνο. Βήμα έξω από την πατρίδα σας και να καλό ταξίδι στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας, μία Δεν υπάρχει τόπος, εκτός από γενέτειρά Αϊ-Βασίλη.

Δεν χρειάζεται να πω ότι τα παιδιά σας θα flip για την κατά το πρώτο πάμε, αλλά υπάρχουν πολλά στο κατάστημα για ενήλικες πάρα πολύ. Πανέμορφες λίμνες και δάση της Φινλανδίας και οι παρθένες εκτάσεις Νησιά Άλαντ είναι υποχρεωμένος να σας αφήσει awestruck και η Λαπωνία του, την περασμένη Wilderness περιοχή της Ευρώπης φλοκωτά με Reindeers έχει μόλις απέτυχε να εντυπωσιάσει ποτέ. Γυρίστε Χριστουγεννιάτικο ξεφάντωμα σας αγορές στη Φινλανδία σε διακοπές μίνι και να γυρίσουν σπίτι τους μεγαλύτερους παιχνίδι Σάντα από τις πιο trendy καταστήματα Χριστούγεννα στη Φινλανδία. Ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και βάζετε πλώρη για Φιλανδία!

Χέρι της Φινλανδίας πραγματοποιήθηκαν τα είδη είναι αρκετά μοναδική και έχει αρχική φινλανδική σχέδια χαραγμένα και εγγράφονται σε αυτά, έτσι χρησιμεύουν ως μια ευπρόσδεκτη ανάπαυλα από τη λειτουργία του μύλου, κοινοτοπία αρτοσκευάσματα αγορά ότι η πλημμύρα τα εμπορικά κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Που αναφέρονται κατωτέρω, είναι ένας κατάλογος των καταστημάτων και των καταστημάτων που μπορούν να κάνουν αγορών σας πολύ πιο εύκολη στη Φινλανδία.

Αρχικά ένα εργοστάσιο ζάχαρης, Kiseleff Παζάρι είναι παράδεισος ο πελάτης του. Είναι πιθανό να χαθεί μέσα της μεγάλης ποικιλίας των χειροποίητων προϊόντων, οι οποίες κυμαίνονται από παπλωμάτων, ντους, κεριά για οτιδήποτε μπορείτε να σκεφτείτε.
Αν περπατάτε σε δύο λεπτά από την Esplanade βρίσκεται υπάρχει το Taito Κατάστημα Helsky, η οποία ειδικεύεται στο τσάι Χριστούγεννα liquorices καθώς και.
Διακοπή του, για να αγοράσουν μερικά του κουμπιά, χάντρες και κοσμήματα Aarikka έχει να προσφέρει ή απλά βιασύνη για το φινλανδικό σχέδιο ινστιτούτα Iittala, Aarikka, Marimekko και Artek να αποκτήσει κανείς κομμάτια των περίτεχνων επίπλων, potholders και βάζα σχεδιαστής.

Rush και να πάρετε εισιτήρια σας κράτηση τώρα ή θα μπορούσε απλώς καταλήγουν να χάσει αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.

0 comments: