Christian Christmas Crafts

Posted by Jiky at 10:34 AM

Friday, November 6, 2009

Χριστούγεννα είναι η στιγμή που θα θυμόμαστε διδασκαλίες του Κυρίου Ιησού »ή μηνύματα για την ανθρωπότητα. Προσπαθούμε να απορροφώ σε εμάς τις αρετές μιας πραγματικής Χριστιανός, θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο forgiving, πιο ανθρώπινο, πιο υπεύθυνη για τη θάλασσα της ανθρωπότητας που μας περιβάλλουν.

Αλλά η χριστιανική δόγματα πρέπει να μάθει στην παιδική ηλικία. Υπάρχουν εκατοντάδες χριστιανικά βιοτεχνία Χριστούγεννα που διδάσκονται τα παιδιά στο σχολείο.

Μερικές από τις χριστιανικές βιοτεχνία χριστουγεννιάτικα περιγράφονται εδώ. Θα κάνει μια υπέροχη δραστηριότητα για τα παιδιά.

Πήλινο Γεννήσεως

Θα χρειαστείτε 3 πήλινα αγγεία μίνι, 3 μεγάλα ξύλινες χάντρες, άχυρο ή βρύα, χρυσή κορδέλα κορδόνι, λωρίδες υφάσματος και κολλώδες κόλλα. Για να καταστεί η Γέννηση, τη σειρά του δύο γλάστρες ανάποδα και κολλήστε μία χάντρα στην κορυφή κάθε μία (αντιπροσωπεύει τη Μαρία και τον Ιωσήφ), ένα μέρος των ταινιών ύφασμα πάνω το κεφάλι της Μαρίας και τον ώμο άλλα γύρο του Ιωσήφ. Φέρονται σε άχυρο, στο τρίτο ποτ (αντιπροσωπεύει φάτνη) και την τρίτη θέση χάντρα στην άχυρο (αντιπροσωπεύει το κεφάλι του Ιησού »). Τώρα τοποθετήστε το χρυσό ταινία γύρω από το κεφάλι του Ιησού όπως μια κορώνα.

Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Cookie

Για να γίνει αυτό το συναρπαστικό σκάφος χριστιανική Χριστούγεννα, θα χρειαστείτε ένα κιβώτιο των κώνους ζάχαρης παγωτού, ζαχαροαλοιφή πράσινα, λευκά ζαχαροαλοιφή, ζαχαροαλοιφή κόκκινα ή μικρά κόκκινα καραμέλες. Τώρα σειρά τους κώνους ζάχαρης ανάποδα και να διαδώσουν τη πράσινη ζαχαροαλοιφή για το εξωτερικό του κώνους. Εφαρμόστε τη λευκή πάγωμα σαν στεφάνι και τοποθετούμε το κόκκινο καραμέλες για το δέντρα για τα στολίδια.

0 comments: