Στ. Marteen Χριστούγεννα Κρουαζιέρες

Posted by Jiky at 6:34 PM

Friday, November 20, 2009

Στ. Marteen Χριστούγεννα Κρουαζιέρες
Την σαγηνευτική ομορφιά του Αγ. Marteen beckons σας να επιδοθούν σε ένα συλλογισμένος σκέψης. Το γοητευτικό τοπίο και η το μαλακό λευκή άμμο θέλγητρα τουρίστες να pour καθορίζονται σε ομάδες. Βόλτα μήκος της λευκή άμμο και συμμετάσχουν στην ευρύ φάσμα δραστηριότητες διοργανώνονται από το κρουαζιέρες Στ. Marteen Χριστουγέννων για ψυχαγωγία σας.Η παρθένα σαφής νερά και σαγηνευτική φυσική ομορφιά λαμπρύνει τις διαθέσεις των διακοπές σας.




List Of Στ. Marteen Χριστούγεννα Κρουαζιέρες

Το St Marteen κρουαζιέρες Χριστούγεννα προσφέρει αποκλειστική πακέτα διακοπών να ταιριάζουν γούστο και την τσέπη σας.



1.Grand Καραϊβικής Χριστούγεννα + Νέο Έτος

While επιβίβασης το πλοίο είστε βέβαιοι να έχουν μια μοναδική εμπειρία του βλέποντας κόσμου από ένα κομψό κοστούμι. Η αξιοσημείωτη ευρύχωρα σχεδιασμό της κρουαζιέρας υποδέχεται τους επισκέπτες της με την εντυπωσιακή πολυτέλεια.
Το ιδιωτικό μπαλκόνι καυχηθεί για τον μεγάλο στόχο της την εντυπωσιακή θέα του ωκεανού. Το ανοιχτό τραπεζαρία λάτρεψαν με αποκλειστικό έργο του εσωτερικού σχεδιασμού προσθέτει στην ομορφιά των πλοίων. Το μενού αντανακλά την πλούσια γεύση του βορείου ιταλική κουζίνα.



2. Καραϊβικής Χριστούγεννα

Γιορτάστε Χριστούγεννα ιστιοπλοΐα σου μακριά με ευτυχής κύματα στις εξωτικές τοποθεσίες στη γη. Την μαγευτική ομορφιά των κηλίδων λάμπει με την ομορφιά της εποχής όσο παίρνει αντανακλάται στην παρθένα λευκή άμμο από τις παραλίες. Οι πολυτελείς ανέσεις σε συνδυασμό με την επιθυμητή ανέσεις πραγματοποιεί το ταξίδι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική.

0 comments: