Χριστούγεννα Crafts Πίνακας Διακόσμηση

Posted by Jiky at 10:34 AM

Thursday, November 12, 2009

Τη στιγμή του φεστιβάλ άνθρωποι Christmas διακοσμήσουν τα σπίτια τους με φωτισμό, τη βιοτεχνία, στολίδια και τα διάφορα άλλα διακοσμητικά αντικείμενα. Κάθε γωνιά καθώς και το εξωτερικό του σπιτιού είναι διακοσμημένο με την διακοσμητικά αντικείμενα. Των Χριστουγέννων μαστοριά Για Πίνακας διακόσμηση που γίνεται στο σπίτι ή να μεταφέρονται από την αγορά

Την περίοδο των Χριστουγέννων Crafts Για Πίνακας Διακόσμηση διαφέρει από κάθε άλλη μορφή και τη δομή τους. Δίνονται παρακάτω είναι η λίστα των υλικών και τις οδηγίες που απαιτούνται για να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο σκάφος πίνακα.

Υλικά που απαιτούνται:

* Pinecones, Πεύκο γιρλάντα, μακρόκαρπα
* Garland, μακρόκαρπα
* Κεριά
* Χριστουγεννιάτικα
* Τεχνητή ή νωπά ρύθμιση λουλουδιών
* Κόκκινο ή πράσινο κωνικά ή κεριά πυλώνα
* Brass ή Ξύλινα Κηροπήγια
* Φρούτα
* Διακοσμητικά Bowl
* Τραπεζομάνδηλο, δρομέας τραπέζι, ψάθες τόπο και χαρτοπετσέτες
* Hand-χρώμα μοτίβα holiday
* Πιάτα Κίνα ή ειδική πιάτα
* Σακούλες Φακελλίσκος
* Χριστούγεννα καραμέλα, ξηροί καρποί ή άλλα μικρά trinkets.
* Δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας Ξύλινα ή άλλα δαχτυλίδια πετσέτα είδη
* Brass Φορτιστής πλάκα (προαιρετικά)

* Αγορές ένα τεχνητό ή γλυκών ρύθμιση λουλουδιών Χριστούγεννα και να το χρησιμοποιεί ως κεντρικό σημείο του πίνακα.
* Κεριά Χρησιμοποιήστε για να φτιάξετε το δικό κεντρικό σας Χριστούγεννα. Ρύθμιση κόκκινο ή πράσινο κωνικά ή κεριά πυλώνα στον ορείχαλκο ή ξύλινα ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ και φροντίζει νωπά ή τεχνητό πεύκο γιρλάντα, pinecones και cranberries γύρω από τη βάση.
* Τοποθετήστε ένα μεγάλο, διακοσμητικά μπολ στον κέντρο του τραπεζιού σας και γεμίστε το με επιχρυσωμένα φρούτα και επιχρυσωμένα pinecones. Τακτοποίηση πεύκης γιρλάντα γύρω από τη βάση του μπολ και διασποράς επιλέγει Χριστούγεννα σε όλη την γιρλάντα.
* Κομμάτια Τόπος νωπών πεύκης γιρλάντα σε ένα μεγάλο διακοσμητικό μπολ και τόπο κόκκινα και χρυσά κοσμήματα μπάλα στην κορυφή. Διευθέτηση μεγαλύτερα κομμάτια της πεύκης γιρλάντα γύρω από τη βάση του μπολ. Τόπος κωνικά ή κεριά πυλώνα σε κάθε πλευρά του μπολ, και ισχνές τα τεχνητά φώτα στην αίθουσα, έτσι ώστε το φως από τα αναμμένα κεριά παίρνει εκφράζεται μέσω της κεντρικό.
* Σετ τραπέζι σας με ένα τραπεζομάντιλο, δρομέας τραπέζι, ψάθες τόπος και χαρτοπετσέτες. Χρησιμοποιήστε εκτυπώσεις φειδώ να αποφευχθεί η παροχή τραπέζι σας μια γεμάτη εμφάνιση και να κρατήσει την προσοχή επικεντρώθηκε στο κεντρικό.
* Δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας Χρησιμοποίησε που αντικατοπτρίζουν την εποχή, καθώς χέρι μπογιά σχέδια διακοπών επάνω απλό ξύλινο δαχτυλίδια πετσέτα ή τη χρήση άλλου είδους δακτυλίων χαρτοπετσέτας. Ασυνήθιστο δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας όπως εκείνες που να μοιάζουν με σκέλη του cranberries μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν.
* Πιάτα Κίνα την ή ειδικά πιάτα που δείχνουν μοτίβα Χριστούγεννα. Αν χρησιμοποιείτε πολλά ύφασμα εκτύπωσης διακοπές για να διακοσμήσει το τραπέζι σας, πιάτα χρήση γίνει σε συντονισμό, στερεά χρώματα και να τις συμπληρώσουν με πλάκα φορτιστή ορείχαλκου.
* Τοποθετήστε έναν μικρό δώρο σε κάθε τραπέζι ρύθμιση που είναι συλλεκτικά κοσμήματα Χριστούγεννα ή μικρές τσάντες φακελλίσκο γεμάτη με σπιτικά γλυκά Χριστούγεννα φρούτα, ή άλλα μικρά trinkets.

0 comments: