Θρησκευτικά Christmas Crafts για παιδιά

Posted by Jiky at 6:34 PM

Sunday, November 15, 2009

Θρησκευτικές χειροτεχνία Χριστουγέννων για τα παιδιά περιλαμβάνουν ειδικές τέχνες παιδιά που είναι θρησκευτικό θέμα βάση. Υπάρχουν εν αφθονία τέτοιων βιοτεχνία διαθέσιμες κατά τις ώρες Χριστούγεννα δώρο των παιδιών. Οι σπιτικές αυτοί είναι λιγότερο δαπανηρή και να φέρει μια προσωπική επαφή. Κατωτέρω είναι μερικές θρησκευτικές βιοτεχνιών Χριστουγέννων για τα παιδιά που μπορούν να περάσει πριν από την πραγματοποίηση από την τελική επιλογή.

3D Star Τέχνη - Αυτό είναι ένα χαριτωμένο, απλό σκάφος χαρτιού που κατασκευάζεται από πολλαπλά χρωματιστό χαρτί και μπογιές. Αυτό ένα χαριτωμένο 3D κόσμημα που μπορεί να κρεμαστεί μπορεί να κολλήσει γύρω αίθουσα ενός κατσικιού.

Angel Τέχνη - Κατασκευασμένο από άουτ πολύχρωμες κομμένα χαρτιά, πρότυπα σχεδιασμού και της κόλλας πηγαίνει υπάρχει μια ποικιλία από είδη αναψυχής άγγελος σαν άγγελος αμερικανική σκάφη, των Χριστουγέννων Angel χαρτί σκάφη, σκάφη κώνος άγγελος χαρτί κλπ.

Farm Animal Χειροτεχνία - Αυτοί είναι γέννηση ζώου τύπου βιοτεχνία όπως ένα γαϊδουράκι, αγελάδων, χοίρων και αρνιά ιδανικό ταράνδων, όσον αφορά τα δώρα Σάντα προς τα παιδιά

Christmas Themed σταυροβελονιά Pattern - Αυτές είναι δύο αρχάριο διασυνοριακές μοτίβα βελονιά για τα παιδιά για να τα Χριστούγεννα. Το πρώτο μοντέλο λειτουργεί καλά σαν σελιδοδείκτη Στις 8 ύφασμα ή 11 Aida count. Το δεύτερο σχέδιο θα καταστήσει ένα χαριτωμένο μαξιλάρι στις 6 ή 8 Aida μετρά - απλά κόψτε ένα κομμάτι ύφασμα που ταιριάζουν, ράψτε μαζί και προσθέστε λίγη κανέλα και γαρύφαλλο στην γέμιση να της δώσει ένα ωραίο άρωμα. Και τα δύο μοντέλα κάνουν επίσης μια ωραία εικόνα για πλαστικό καμβά.

Christmas Nativity Πιλήματα συμβούλιο, Κουκλοθέατρο ή Coloring Πρότυπα - Αυτές μπορεί να είναι ιδανική τοίχων για τα Χριστούγεννα. Τα στοιχεία κομμένα στο σχήμα των Χριστουγέννων φιγούρες σαν τον Ιησού μωρό, τη Μαρία και τον Ιωσήφ και το σύνολο της σκηνής της γέννησης παρουσιάζεται σε αισθητή σκάφους.

0 comments: