Χριστούγεννα Stores στη Δανία

Posted by Jiky at 2:34 AM

Monday, November 23, 2009

Αν σχεδιάζετε να αποχωρήσουν από την πατρίδα σας και να δοκιμάσετε τα ντους των Χριστουγέννων που είναι τόσο πολύ χαρακτηριστική από τις άλλες χώρες και πολύ περισσότερο εάν τύχει να είναι κάτοικος μιας από τις σκανδιναβικές χώρες, να επισκεφθείτε τα καταστήματα των Χριστουγέννων στη Δανία, θα είναι μία ευπρόσδεκτη αλλαγή σε σχέση με εγκόσμια ύπαρξη.

Αν και περιθωριακή σε σημασία σε σύγκριση με άλλες Σκανδιναβικές τους ομολόγους της, η Δανία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην αρένα κόσμο, ήδη από την εποχή των Βίκινγκ που οι ίδιοι prided με τους κυβερνήτες των θαλασσών. Σήμερα παίρνετε να απολαύσετε το καλύτερο των δύο κόσμων στη Δανία ως Παγκόσμιο-πόλη κλάσης των Κοπεγχάγη με πολυσύχναστου πλήθη της και bourgeoning Καφενεία συνυπάρχουν με την μαγευτική Αναγέννηση Κάστρα, Μεσαιωνική Εκκλησίες αθάνατος δημοτικότητα οποίων προσελκύει τουρίστες σε εκατομμύρια κάθε χρόνο. Ας είναι η κοσμοπολίτικη πόλεις ή υπνηλία νήσο Bornholm πλέει στην Βαλτική στροφή προς τα καταστήματα των Χριστουγέννων στη Δανία και θα τους δώσει την ευκαιρία να σας enthrall στον μέγιστο βαθμό.

Οι Κοπεγχάγη σφύζει από ζωή και σφρίγος και εμπορικά κέντρα και τα καταστήματα υποχρεούνται να σας απόλαυση. Καταστημάτων τμήμα από πλατείας Δημαρχείου στο Νέο Λιμάνι αλλά, αν είστε πρόθυμοι να αγοράζουν αποκλειστικά φιμα, μπορείτε να περπατήσετε άλλα εκατό ναυπηγεία και από αρχίζει εκεί τα μεγάλα αποκλειστικά καταστήματα και τα καταστήματα ειδικότητας.

Strøget είναι επενδεδυμένη με οδηγεί μεγάλα καταστήματα όνομα και νομαρχιακών καταστήματα? Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε εκεί και επέλεξε. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι γκαλερί σχεδιαστής στη Δανία είναι σχετικά πολύ λιγότερο ακριβά από τους ευρωπαίους ομολόγους τους, προκειμένου αρπάξει οτιδήποτε μπορείτε.

Δανοί έχουν ξεκινήσει να προκληθούν κύματα στον διεθνή στίβο και υποδοχής των επιμέρους γκαλερί σχεδιαστών έχουν καταλήξει ότι είναι εκθειάζουν δηλώσεις μόδα τους με στυλ. Bang & Olufsen είναι απόλυτη σε εξοπλισμό στερεοφωνικό σχεδιαστής, παράλληλα, Royal Copenhagen, διαμορφωτές της Δανίας πορσελάνη έχουν προκύψει ως μάρκες κόσμο.

Διάσημοι Δανίας εικονίδια μόδας ένδυσης οι Munthe Plus Simonsen, Jens Laugesen, Bruuns Παζάρι, Baum und Pferdgarten, άμμος, Ημέρα Birger Mikkelsen και Isabell Kristensen, Rützou και Ann Wiberg. Έτσι αρπάξτε οτιδήποτε μπορείτε να τα μάτια σας και να έχει ψώνια έκρηξη στα καταστήματα των Χριστουγέννων στη Δανία.

0 comments: