Χριστούγεννα Stores Στο Εδιμβούργο

Posted by Jiky at 10:34 AM

Monday, November 23, 2009

Εδιμβούργο τώρα ονομάζεται, ως παράδεισος ο πελάτης είναι η πιο καλλιεργημένους και επιθυμητούς προορισμούς αγορών στην Ευρώπη. Μπουτίκ, εμπορικά κέντρα χριστουγεννιάτικες αγορές και εμπορικούς δρόμους Εδιμβούργου προσφέρουν κάθε κομμάτι του.

Το ευρύτατο των προϊόντων εμφανίζονται στον στο Εδιμβούργο καταστήματα είναι διαφοροποιημένη ήθελα ίδια την πόλη. Χριστούγεννα καταστήματα στο Εδιμβούργο, εν μέσω

το υπέροχο σκηνικό του κάστρου Εδιμβούργου λαμπυρίζει κάτω από τον έναστρο νύχτα είναι γεμάτη διασκέδαση και ενθουσιασμό.

Ψωνίζοντας λάβει μία ματιά στο Royal Mile και αποκτηθείτε περίφημο τεμαχίων πλεκτών γίνει στη Σκωτία. Προσθήκη στη λίστα σας Scottish πουλόβερ κασμίρ, αρχαιολογικής αξίας, Scottish CDs, προϊόντα μάλλινο σκοτσέζικο ύφασμα, Scottish γκάιντες, ταινίες, βιβλία και ακόμη Σκωτίας shortbreads. Το κέντρο της πόλης είναι φημισμένη για τα εντυπωσιακά εμπορικά κέντρα του όπως η Princes Mall και εμπορικό κέντρο Αγίου Ιακώβου ». Τόσο οι λεωφόροι διάστικτη με ειδικές μπουτίκ, ρούχα σχεδιαστών και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Φρούριο Kinnaird Εμπορικό κέντρο-Ηνωμένου Βασιλείου μεγαλύτερο «out-of-εμπορικό κέντρο της πόλης» είναι Φωλιασμένο εδώ στο Εδιμβούργο. Μη παραλείψετε να επισκεφθείτε την wyrd κατάστημα να συλλέγει είδη δώρων, είδη κρύσταλλο και αρωματικά έλαια. Στον δρόμο του Γιώργου μεγάλη ποικιλία από ετικέτες σχεδιαστών διατίθενται διαφορετικές περιοχές. Πάρτε έναν περίπατο την Princess Street και βάλτε μία ματιά στα προϊόντα Χριστουγέννων ευρέως εμφανίζεται. Χριστούγεννα καταστήματα σε Εδιμβούργο είναι ιδανικό προορισμό για απαιτητικούς πελάτες να χύσει in. Προκειμένου να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες για τα Χριστούγεννα καταστήματα σε όλο τον κόσμο σύνδεση με την τοποθεσία καρναβάλια μας Χριστούγεννα.

0 comments: