Πρωτόγονος Χριστούγεννα Craft

Posted by Jiky at 10:34 AM

Friday, November 13, 2009

Χριστούγεννα γιορτάζονται σε ανάμνηση της γεννήσεως του Ιησού Χριστό, που είναι επίσης γνωστός ως Υιό του Θεού. Είναι ένα φεστιβάλ των Χριστιανών και γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο με μεγάλη λαμπρότητα και σθένος. Ατόμων, ιδίως στη Δύση δαπανηθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα, καθώς θέλουν να διακοσμούν τα σπίτια τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Της βιοτεχνίας Christmas αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διακοσμήσεις Χριστούγεννα. Διακοσμητικά υλικά την πρωτόγονη ανήκει σε ομάδα των Χριστουγέννων Craft πρωτόγονη.
Την πρωτόγονη Ornaments ανήκει στην ομάδα των Primitive Christmas Craft. Μερικές από τις πρωτόγονες Διακοσμητικά υλικά έχουν ως εξής:

* Διάτρητη Tin Φανάρι Ornaments - Αυτά λατρευτός 4 ίντσες antiqued διάτρητη κασσίτερο φανού στολίδια έχουν τη δυνατότητα να προσθέσετε μια πρωτόγονη επαφή με το φεστιβάλ Χριστουγέννων. Οι αντίκες φινίρισμα δίνει το σκάφος μια πρωτόγονη ματιά. Μπορεί να κρεμάστηκε από ένα ράφι ή συνδέονται με ένα δώρο Χριστουγέννων.
* Rusty Tin Star Ornament-Αυτό το 3 ίντσες, σκουριασμένα τσιμπημένο στολίδι αστέρι κασσίτερο είναι αρκετά πρωτόγονες. Έχει μια τρύπα στο κάτω μέρος. Βάσει A Χριστουγέννων μπορούν να εισαχθούν στην τρύπα ώστε να γίνει η λάμψη κόσμημα λάμψη και ζωηρά όταν γίνεται κρεμάστηκε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.
* Tin Ψωμί στολίδι-κόσμημα Αυτό έχει ένα vintage φινίρισμα κασσίτερου και αποτελείται από μια βυσσινί κρεμάστρα string. Μπορεί να αρμαθιές από οποιοδήποτε μέρος με τη συνδρομή των βυσσινί κρεμάστρα χορδή.
* Χιονάνθρωπος Star Ornament-Αυτό το κόσμημα είναι 7''ψηλός. Είναι χειροποίητα από βαμμένα batting και αποτελείται από μια απλοϊκή Βουργουνδίας, κασκόλ, το χέρι ραμμένες πρόσωπο, σκουριασμένα κουμπιά καμπάνα jingle και έλαμπαν με μαρμαρυγία να δοθεί στην επίδραση ενός Frosty λάμψη.
* Santa Bulb στολίδι-Αυτό είναι χειροποίητο κόσμημα από μπορντό και τσαγιού βαμμένα καθημερινές. Είναι μέτρα 6''ψηλό. Είναι τονισμένα με loopy τσάι βάφονται μούσι μαλλί, μούρα, και χόρτα και επίσης διαθέτει κρεμάστρα σύρμα.

0 comments: