Χριστούγεννα μαστοριά και συνταγές

Posted by Jiky at 6:34 PM

Saturday, November 7, 2009

Χριστούγεννα χειροτεχνία και συνταγές προσφέρουν ποικίλλουν απολαυστικά πιάτα που μπορεί να απολαύσει κατά τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων. Τα σπιτικά βιοτεχνίας Χριστούγεννα και συνταγές είναι ένα πραγματικά διασκεδαστικό να κάνουν, καθώς και να λαμβάνει τέτοια δώρα.

Σπιτικά ψωμιά και Μπισκότα - Το αποβουτυρωμένο γάλα ή γιαούρτι σε αυτήν συνταγή κάνει ελαφρών μπισκότα. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 450 μοίρες. Σε μια κονσόλα σύρμα κύπελλο μαζί τα ξηρά συστατικά για να αναμειγνύονται καλά. Κόβουμε στο βούτυρο και ανακατέψτε τη συντόμευση. Προσθήκη του αποβουτυρωμένου γάλακτος ή γιαουρτιού, και μίγμα μέχρι η ζύμη είναι μαλακή και εξαρτημάτων. Αν χρησιμοποιείτε έναν επεξεργαστή τροφίμων, τη μάζα της ζύμης θα έρθει μαζί σε μια μπάλα. Βουρτσίστε ένα φύλλο ψησίματος ελαφρά με ορισμένες λιωμένο βούτυρο. Κόψτε τα μπισκότα και να τους για την έψηση μηχανή για 20 λεπτά.

Χριστούγεννα Τούρτες - Χριστούγεννα κέικ είναι το κλασικό βιοτεχνία και συνταγές των Χριστουγέννων. Να προετοιμάσει Χριστούγεννα Santa κέικ παγετό the Cupcake με στρώμα λευκής κερασάκι. Προστίθεται το κόκκινο ζαχαροαλοιφή καπέλο curving ότι γύρω από την πλευρά του προσώπου Αϊ-Βασίλη, και pom marshmallow-POM. Πασπαλίζουμε πάνω σε κάποιο δακτύλιο της καρύδας να μούσι και τα μαλλιά Αϊ-Βασίλη. Ισοπαλία για τα μάτια του, και τα μάγουλα με γέλη άχνη, τότε έφταναν όλα αυτά μακριά με μια κόκκινη μύτη καραμέλα. Πανύψηλους κέικ δέντρο, οι τούρτες κύπελλο muffin και χιονάνθρωπο κέικ φλυτζάνι άλλα αντικείμενα τούρτα Χριστούγεννα.

Χριστούγεννα Επιδόρπια - Πάρτε μείωση κρέμα γάλακτος, της ζάχαρης, του γάλακτος και των αυγών. Κοσκινίσει αλεύρι και baking powder μαζί σε ξεχωριστό μπολ. Beat σε ξηρή συστατικά σε υγρή συστατικών μέχρι λεία. Ανακατέψτε σε κεράσια. Ice-δέντρο κρέμας, μήλου θίχουλο, σοκολάτα πίτα κρέμα και κέικ καφέ και άλλα νόστιμα επιδόρπια διακοπών.

Χριστουγεννιάτικο μέρος Τρόφιμα - Wonderful τρόφιμα κόμμα περιλαμβάνουν Tiny Taco Tarts, Διακοπές Αγγούρι Κύπελλα, Jelly Bean Χριστούγεννα και Γουέστ Κέτσαπ. Καταπληκτικό σπίτια μελόψωμο επίσης νόστιμο γλυκό θεραπεία για τους επισκέπτες.

0 comments: