Christmas Καταστήματα στην Ουγγαρία

Posted by Jiky at 6:34 PM

Thursday, November 26, 2009

Αγορές στην Ουγγαρία είναι μεγάλη εμπειρία διότι εάν έχετε βιαστικά μέσω των μικρών καταστημάτων σουβενίρ στο μεγάλο εμπορικά κέντρα. Εδώ είναι Χριστούγεννα Απόκριες με πληροφορίες για την περίοδο των Χριστουγέννων Stores στην Ουγγαρία.

Η πόλη της Βουδαπέστης είναι όπου βρίσκουμε το μεγαλύτερο εμπορικό κόμβο της Ουγγαρίας. Duna Plaza είναι ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στο Βουδαπέστη, που είναι επενδεδυμένες με περισσότερα από 200 καταστήματα, μπουτίκ οποία περιλαμβάνει και εξειδικευμένα καταστήματα.

Πέρα από αυτό θα βρείτε, επίσης, εμπορικά κέντρα όπως το West End City Center, Polus Center, το οποίο στην πραγματικότητα είναι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της ανατολικής Ευρώπης, και Euro Park. Η Westend City Center είναι μία από τις πρόσφατες εμπορικά κέντρα της πόλης. Έχει πάνω από 400 καταστήματα και 10-οθόνη συγκρότημα κινηματογράφου. Εκτός από αυτά υπάρχουν οι Mammut Πάρκο και Mom είναι οι δύο τα καλύτερα εμπορικά κέντρα στο Βούδα. The Εμπορικό Κέντρο Mammut είναι επιπλωμένο με 300 περίπου καταστημάτων και έχει αρκετά εστιατόρια και γυμναστήρια. Αν επιθυμείτε να μαγαζί για αντίκες στην Ουγγαρία του κάστρου, είναι η καλύτερη θέση για να είναι. Υπάρχουν πολλά ειδικά καταστήματα πώλησης ουγγρική βιοτεχνία. Ένας άλλος σημαντικός τόπος όπου μπορείτε να κυνηγήσουν για αντίκες είναι το Falk Miksa Utka. Αγορές στην Ουγγαρία είναι ατελής εάν δεν έχει επιδοθεί στον χαρά να πίνετε περίπου των εξωτικών και πλούσια κρασιά εδώ. Vaci Utka είναι τα πιο φημισμένα και πολυσύχναστα της πεζοδρόμων στην Ουγγαρία. Δρόμο είναι επενδεδυμένες με μπουτικ, εξειδικευμένων καταστημάτων και των καταστημάτων γκαλερί και καταστήματα κοσμημάτων κρασί. Αναζητήστε τα καλύτερα κρασιά στη Βουλή της Ουγγαρίας και να πάρετε κάποια για τους φίλους και συγγενείς σας κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων.

0 comments: