Christmas Καταστήματα στην Γκάνα

Posted by Jiky at 2:34 AM

Wednesday, November 25, 2009

Γκάνα μπορεί να είναι ένα ασυνήθιστο προορισμό για χριστουγεννιάτικες αγορές, την γη αλλά άπειρες δυνατότητες έχει να σας κάνει να απολαύσετε ξεφάντωμα αγορών σας.

Εδώ είναι Χριστούγεννα Απόκριες με πληροφορίες για τα Χριστούγεννα Καταστημάτων της Γκάνα. Η πόλη της Άκρας αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό κόμβο της Γκάνας και την Κεντρική Αγορά του Άκρα είναι όπου μπορείτε να αναζητήσετε

όλα τα είδη των αντικειμένων όπως τα φορέματα που κατασκευάζονται από υφάσματα βαμβακερά με μπατίκ εκτύπωσης και προϊόντων χειροτεχνίας. Η αγορά αυτή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για φθορά των αντρών και το γιακά πουκάμισα με την Αφρικανική σχέδια γίνουν σε αυτά είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Aburi είναι μια άλλη χώρα στην Γκάνα όπου μπορείτε να ψωνίσετε για τα διάφορα μέρη πραγματοποιούνται από σκάλισμα ξύλου. Στις δύο πλευρές του δρόμου θα βρείτε καταστήματα εργαστήρια cum of λαξευτών ξύλο, όμως να θυμάστε ότι πρέπει να διαπραγματευτεί την αγορά πριν από ένα άρθρο. Αν μπορείτε να επιτευχθεί μια καλή συμφωνία που είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσει κανείς μερικά από τη μοναδική και πολύ καλλιτεχνική βιοτεχνία. Το καλύτερο σουβενίρ από την Γκάνα θα είναι το ζώο τέχνη, τις μάσκες, batiks, και ξύλινα αγάλματα. Τα καλύτερα μέρη να ψάξουν για τα θέματα αυτά είναι οι παζαριών στις παραλίες, το μικρό εξειδικευμένα καταστήματα σε εθνικούς δρυμούς και στις παράκτιες περιοχές της χώρας που είναι τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος. Το Κέντρο Τεχνών στην Άκρα είναι διάσπαρτη με εκατοντάδες πάγκους και τα καταστήματα που πωλούν ορισμένοι από τους καλύτερους Γκάνας σκάφος. Τα καλύτερα δώρα Χριστουγέννων που μπορείτε να εισπράττουν, για τους φίλους και τους συγγενείς σας από την εδώ είναι δερμάτινων ειδών, καλλιτεχνία ορείχαλκο, και γλυφές στολίδια.

Απολαύστε τις αγορές σας την περίοδο των Χριστουγέννων καταστήματα στην Γκάνα και να γιορτάσουμε αυτή περίοδο των εορτών με τα Χριστούγεννα καρναβάλια.Περιηγηθείτε άλλους δεσμούς στον ηλεκτρονικό αυτό χώρο να μάθει περισσότερα για τα Χριστούγεννα καταστήματα παγκοσμίως.

0 comments: