Ρήνος Cruise Χριστούγεννα

Posted by Jiky at 2:34 AM

Thursday, November 19, 2009

Ρήνος Cruise Χριστούγεννα
Εάν σχεδιάζετε να γιορτάσουμε διακοπές σας στο τη μαγευτική τοποθεσίες των Ρήνου τότε κάνουν διευθετήσεις προκαταβολή για ένα μοναδικές διακοπές. Την κρουαζιέρα Ρήνου Χριστούγεννα μεταβιβάζει να σας την σαγηνευτική ομορφιές του του κρυφού γοητειών ότι έγκειται στην απομονωμένη γωνιές του κόσμου.





List Of Ρήνος Κρουαζιέρα Χριστούγεννα

Εξερευνήστε την ήρεμο ομορφιά ότι στηρίζεται στον αέρα του συναρπαστική τοποθεσίες ότι υφάνσεις ένα μαγευτικό spell γύρω από σας σύνολό όντος.Αφήνει εξετάσουμε σε μερικά του δημοφιλή κρουαζιέρας Χριστούγεννα Ρήνο ότι περιμένει για σας να βήμα κατά κατά τις Yuletide ημέρες.

1. Ρήνος Cruise Προς Ελβετία

Εξερευνήστε την υπέροχη και συναρπαστική γωνιές της Γαλλία, Γερμανία και Ελβετία πηγαίνοντας με την ευτυχής κύματα των Ρήνου. Την μαγευτική ομορφιά της Ρήνου φαραγγιού σε συνδυασμό με το επιθυμητό επισκέψεις σε εξωτικές τοποθεσίες του Στρασβούργου, Rüdesheim και Βασιλεία θέλγητρα άτομα να επιβιβαστούν στο πλοίο σε μεγάλους αριθμούς.
Η πανοραμική απόψεις των μαγευτική δασών, εντυπωσιακή χιονισμένες κορυφές και ρέματα βουνού καθιστώντας δρόμο τους μέσω των μαιάνδρων είναι εξαιρετικά ψυχή πραϋντικός. Τις κρουαζιέρες έρχεται επάνω με θερμό καλωσορίσω και την νόστιμη κουζίνα.

2. Ρομαντικές Ρήνου & Magical Μοζέλα Κρουαζιέρα

Εξερευνήστε την ψυχή πραϋντικός ομορφιά των Ρήνου και Μοζέλα ενώ ταξιδεύετε μέσω του Koblenz να Rüdesheim. Τη συναρπαστική τοπία, χωριά κρασί και την Unesco Παγκόσμιας Κληρονομιάς Scenery δεν θα αφήσει μάτια σας να αποκτώ έξαλλος. Γεύομαι στην νόστιμη κουζίνα και χαίρονται στην ομορφιά της υπέροχο πλου.

0 comments: