Χριστουγεννιάτικα Καταστήματα στο Delaware

Posted by Jiky at 6:34 PM

Sunday, November 22, 2009

Τα Χριστούγεννα είναι μία πολυαναμενόμενη ενέργειας και ένας παίρνει για να δείτε ολόκληρο τον κόσμο χαρά στο FAG τέλος του έτους, καθώς είναι το ένα φεστιβάλ που δεσμεύει επερχόμενες γενιές σε μία. Όμως τα Χριστούγεννα παίρνει μια εντελώς νέα διάσταση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου γιορτάζεται με μεγάλη επισημότητα και μεγαλοπρέπεια και είναι εδώ ότι αναλαμβάνει μια κινούμενη μορφή.

Ντελαγουαίρ, ένας από τους οκτώ, Νότιο Ατλαντικό μέλη στις ΗΠΑ και γενικά αναφέρεται ως η «Πρώτη κράτος» (καθώς ήταν η πρώτη για να επικυρώσουν το αμερικανικό Σύνταγμα) είναι μια όμορφη χώρα για τον Ατλαντικό παράκτια πεδιάδα που υπερηφανεύεται για την παρουσία ενός πρώτο δεκατρία αποικίες των ΗΠΑ. Το κλίμα του Delaware είναι θαυμάσια καθώς επιτυγχάνει ένα τέλειο μείγμα μεταξύ της ηπειρωτικής και υποτροπικά καθιστώντας έτσι την περιπάτους απόγευμα στην αμμώδη τμήματα του Rehoboth, ινδική ποταμό και το μικρό Assawoman Δάφνες μία τεράστια εμπειρία αναζωογόνηση. Όμως, αν επιθυμείτε να περάσετε σας προ-γιορτινή ημέρα σεζόν μακριά από το maddening πλήθος σε μια ειρηνική locale ενώ την ίδια κατάστημα χρόνο για ντους Χριστουγέννων σας από τον εν λόγω χώρο, έρχονται στο Delaware. Χριστούγεννα Stores στο Delaware είναι κομψό, μοντέρνο και συμβαίνει. Ελάτε να τις ελέγξει έξω για τον εαυτό σας.

Αγορές στο Delaware μπορεί να διαιρεθεί σε τρία διαδοχικά τμήματα με βάση τις τρεις αποικίες στεγάζει. Τα εμπορικά κέντρα στο New Castle County έχουν ως εξής: --

Christiana Mall

Χριστιάνα Town Center

Ομόνοια Gallery

Ομόνοια Mall

Λαών Plaza

Το ναυπηγείο Καταστήματα

Το Χωριό του Trolley Square

Εμπορικά κέντρα στο Kent και Sussex κομητείες είναι Dover Mall και Rehoboth Beach Ταγγέρη Καταστήματα αντίστοιχα. Το καλύτερο Καλάθια δώρων είναι διαθέσιμα στο Γ & Δ Καλάθια δώρων, Plant Patty του καλύβα στο New Castle County και καλάθι Δέσμες και Cookie Bouquet στο Sussex County. Κατάστημα εν αφθονία Καταστήματα. Bloom, B'Dazzled υποδείγματα και Σχεδόν Ιστορία είναι αρκετά δημοφιλής.

Αν ψάχνετε για τις καραμέλες, μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την Candy Bouquet, Χάρι και David, Hickory Farms, κ. πεδία για να αναφέρουμε μερικές.

Αν ψάχνετε για συγκεκριμένες λιχουδιές Χριστουγέννων όπως ενδυμασίες, θα μπορούσατε να λάβετε υπόψη ορισμένα καταστήματα όπως και η Λεωφόρος, Banana Republic, μεγάλα σκυλιά στο New Castle County ή μπορείτε να ελέγξετε απλά την Bandana και Disney καταστήματα κατάστημα στο Sussex County. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα καταστήματα λιανικής πώλησης και Νομαρχιακή Καταστημάτων πολύ. Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα Χριστούγεννα Stores στο Delaware συνδεθείτε με Χριστουγέννων καρναβάλια.

0 comments: