Χριστουγεννιάτικο Bazaar μαστοριά

Posted by Jiky at 6:34 PM

Monday, November 9, 2009

Χριστουγεννιάτικο παζάρι βιοτεχνία είναι ένα μέρος όπου πολύ διασκέδαση και ευθυμία πραγματοποιηθεί. Είναι οργανωμένη πριν από τα Χριστούγεννα κάθε χρόνο σε διάφορα σημεία εντός των ορίων της πόλης. Της βιοτεχνίας Χριστουγεννιάτικα παζάρια έχουν μουσικά πράξεις, ζωντανή μουσική και πολλά δείχνει στάδιο. Οι αγοραστές που προσφέρονται ειδικά δώρα που σίγουρα προσθέτουν στη διασκέδαση των Χριστουγέννων και την ευθυμία.

Η όλη ατμόσφαιρα είναι χαλαρή και απλή. Κανονικά, το παζάρι διεξάγεται 15 με 20 μέρες πριν τα Χριστούγεννα.



Χριστουγεννιάτικο παζάρι χειροτεχνία είναι ανοικτή για πολλές ώρες την ημέρα. Θα παραμείνει ανοιχτή για τουλάχιστον 12 ωρών ανά ημέρα συνήθως από 11 πμ έως 11 μμ. Υπάρχουν αναρίθμητες πάγκους των τροφίμων και φαγητό και ποτό είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και πολλές φορές, υπάρχει ζωντανή μουσική, όταν το παζάρι κλείσει για ημέρας.

Μέχρι Παραμονή Χριστουγέννων, υπάρχουν μουσικά πράξεις τα Σαββατοκύριακα. Η τελική Παρασκευή πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων βλέπει επίσης βιασύνη το απόγευμα ως η τελευταία της μουσικής πράξεις είναι σταδιακή. Στο παζάρι Christmas χειροτεχνία, ένα βρίσκει μια σειρά μοναδικά αντικείμενα και είδη δώρων. Υπάρχουν όμορφα χειροποίητα στολίδια χριστουγεννιάτικο δέντρο και χειροποίητων αρωματικών κεριών. Οι θησαυροί που αγοράζονται με πολύ κέφι και τα χρήματα που συλλέγονται από την πώληση πάει σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Υπάρχουν αμέτρητες θαλάμους που χαρακτηρίζει στολίδια των Χριστουγέννων διακοσμήσεις, πίτες, γλυκά, πουτίγκες και άλλα καλούδια απολαυστικός. Τα παιδιά έχουν πάντα ένα χρόνο Gala στο παζάρι, καθώς υπάρχουν τόσο πολλές πάγκους που πωλούν παιχνίδια. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μείνετε συνδεδεμένοι με τα Χριστούγεννα καρναβάλια.

0 comments: