Χριστουγεννιάτικα Καταστήματα στην Ιταλια

Posted by Jiky at 6:34 PM

Saturday, November 28, 2009

Μόδα στο ύψος της είναι τι η Ιταλία είναι όλα σχετικά. Αν είστε ένα τέρας μόδα drooling τα ενδύματα θα έχετε να δείτε τα μοντέλα FTV φορά, η Ιταλία μπορεί να κάνει τα όνειρά σας. Να μην ενοχλώ για τη τιμές? Πρέπει να έχετε ένα τολμηρό πλαίσιο του μυαλού, εάν επιθυμείτε να φορούν τόλμη ρούχα.

Δεν χρειάζεται να λέμε ότι, το κομβικό σημείο μόδας, Ιταλία φορτία να προσφέρουν σε ένα αγοραστής και αν είστε καταναγκαστική αγοραστής, drooling στο πολύ θέαμα από καταστήματα σχεδιαστών, έχουμε μεγάλες ειδήσεις για σας. Χριστουγεννιάτικα Καταστήματα στο Ιταλίας είναι fantabulous.Prada, του Gucci, Frendi και Armani μπορεί να σας σαρώσει μακριά πόδια σας, αλλά τις πανύψηλους τιμές που σαρωτικές μακριά πόδια σας φαίνεται να είναι ένα φυσικό επακόλουθο πολύ. Αλλά τίποτα δεν είναι απογοητευμένος καθώς, καταστήματα πώλησης καθώς και τα εμπορικά εξόδου είναι εκκολαπτόμενος φαινόμενο της Ιταλίας και προσφέρει μια ευκαιρία για όλους να ασκεί επιρροή επώνυμα προϊόντα σε λογικές τιμές και τις περισσότερες φορές δεν είναι, σε τιμές κατακόρυφα κατά την περίοδο των εκπτώσεων.

Ορισμένα πράγματα ανάγκη να να φυλάσσονται κατά μυαλό αλλά προτίμησε Χριστούγεννα Αγορές Στην Ιταλία. Καταστήματα είναι κλειστά τη Δευτέρα πρωινά και παραμένουν πολλές ένα φορές κλειστό όλη την ημέρας. Να διατεθειμένη να σταθεί στην ουρά, εάν είστε στόχευση την καταστήματα έξοδο του το γκαλερί σχεδιαστή. Be εκεί πριν από το κατάστημα ανοίγει στις 9,30 ή you μπορεί απλώς καταλήξετε στέκεται στην την ουρά για ώρες. Για καλύτερη κατανόηση της λιανικής καταστήματα και φάσμα έκπτωση τους και εποχές, αγοράσω ένα βιβλίο "Lo Scopri Occasioni" από Θεοδώρα Van Meurs, διαθέσιμη στα περισσότερα του μολύβδου καταστήματα βιβλίο. Μην αποτυγχάνουν να επωφεληθούν επιστροφής κατά δηλ. Detaxe της φόρων σχετικά κάποιου αγοράζουν σχετικά αφήνοντας Ευρωπαϊκής Ένωση.

Παρέχεται παρακάτω είναι τα ονόματα της λίγες λεωφόροι, νομαρχιακό καταστήματα και διεξόδων γκαλερί σχεδιαστής ότι μπορεί να είναι των βοηθήσει εσάς ψωνίζοντας για Χριστούγεννα stuffs στην Ιταλία.

Oviesse
Natale Oggi
Coin
Rinascente
Cinecitta Due
Ι Granai
I Gigli
Rocco Casa
Centro Commerciale La Romanina
CinecittaDuo Centro Cmmerciale
UPM
Centro Commerciale Esselunga
Στην έξοδο prada βρίσκεται στην πόλη των Montevarchi στην Τοσκάνη, την πρίζα Gucci στην Τοσκάνη (Leccio Reggello), στην έξοδο Armani στην πόλη των Vertemate, κοντά Κόμο είναι ακριβώς να όνομα μερικά.

0 comments: