Χριστούγεννα Τροφίμων Χειροτεχνία

Posted by Jiky at 6:34 PM

Thursday, November 12, 2009

Χριστούγεννα παρατηρείται όλο τον κόσμο για να γιορτάσουν τη γέννηση του Χριστού. Στη διάρκεια αυτής της άνθρωποι φεστιβάλ διακοσμούν τα σπίτια τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τα διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Κατά τη στιγμή του λαού φεστιβάλ Χριστουγέννων στολίζουν τους εσωτερικούς χώρους καθώς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού με διαφορετικά είδη χειροτεχνίας που γίνονται στο σπίτι ή να μεταφέρονται από την αγορά.

Αυτές οι τέχνες μπορούν να βιοτεχνία χαρτί, woodcrafts ή βιοτεχνιών τροφίμων.

Χριστουγεννιάτικη βιοτεχνίες τροφίμων και η χειροτεχνία suggestsare ονομασία που δημιουργήθηκαν από λαχανικά ή δημητριακά ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν διατροφής.

Με τη βοήθεια των υλικών και τις οδηγίες που απαριθμούνται κατωτέρω δοκιμάστε τα εξής Χριστούγεννα βιοτεχνίες τροφίμων στο σπίτι.

Εκτυπώνει Φυτικές-Αυτό σκάφος μπορεί να δοθεί ως δώρο σε κάθε πρόσωπο.

Υλικά που απαιτούνται:

* Χαρτιού Κρεοπωλείο, χαρτί υγείας, χαρτί ρύζι, ή χαρτί υφαλοκρηπίδας, 9 × 12 ιντσών ή ακόμη μεγαλύτερο, για χαρτί περιτυλίγματος, ή μικρότερα γραφής χαρτί.
* Εφημερίδα
* Jar νερού
* Πινέλα
* Διάφορα φρούτα και λαχανικά
* Χρώματα Τέμπερα

Διαδικασία:

* Κανονίστε το χαρτί πάνω σε εφημερίδα. Γεμίστε δοχείο με νερό για να κατέχουν πινέλα.
* Μανιτάρια Κόψτε και florets το κουνουπίδι πάνω προς τα κάτω και μια σταυρωτά μήλο, αφαιρώντας τους σπόρους. Επιτρέψτε τα λαχανικά και μισά φρούτα για να στεγνώσουν με χαρτοπετσέτες για τουλάχιστον μία ώρα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι και τα μισά πορτοκαλί, αλλά θα χρειαστούν τουλάχιστον 2 ημέρες για να στεγνώσει.
* Brush την επιφάνεια της τομής του λαχανικά και τα φρούτα με χρώμα τέμπερα και να εκτυπώσετε πατώντας σταθερά στο χαρτί. Θα είστε σε θέση να κάνουν 3 εμφανίσεις πριν χρειαστεί να το βελτιώσουμε.
* Κάντε μια τυχαία μοτίβο με τα φρούτα και τα λαχανικά ή να σειρές της ίδιας λαχανικά και τα φρούτα σε διάφορα χρώματα. Χρήσηχρωμάτων σύμφωνα με τις δικές θα σας. Όταν το χρώμα έχει στεγνώσει, το χαρτί είναι έτοιμο για χρήση.

Εγχόρδων της Βίβλου Ψωμί Ανδρών και Γυναικών: Αυτό σκάφος μπορεί να τεθεί σε αίθουσες ή διατίθενται στην παράθυρα ή δεμένα γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Υλικά που απαιτούνται:

* Brown τσάντα παντοπωλείου ή καστανό / tan χαρτί κατασκευή
* Κραγιόνια και δεικτών
* Ψαλίδι
* Glue, ταινία, ή συνδετήρες
* Μια μεγάλη κομμάτι του πράσινου ή καφέ νήματος ή string

Διαδικασία:

* Σχεδιάστε έναν άνθρωπο Ψωμί ή γυναίκα σε ένα κομμάτι χαρτί κατασκευής. Βεβαιωθείτε να επιστήσω ένα ορθογώνιο στην κορυφή του κεφαλής (πρόσωπο μελόψωμο σας θα κρεμάσει από αυτό ορθογώνιο παραλληλόγραμμο, οποία θα να διπλώνεται άνω).
* Κόψτε έξω το λαό μελόψωμο. Σχεδιάστε ένα πρόσωπο, ρούχα, κ.λπ.
* Διπλώστε ορθογωνίου στο κορυφή του κεφαλής πάνω.
* Τοποθετήστε το πρόσωπο μελόψωμο για μια μακρά σειρά με μαγνητικές ταινίες, κόλλα, ή συνδετήρες. Μάρκα περισσότερα άνθρωποι μελόψωμο και επισυνάψτε τους στο string.

0 comments: