Christmas Καταστήματα στην Ολλανδία

Posted by Jiky at 2:34 AM

Thursday, November 26, 2009

Αγορές για τα Χριστούγεννα καλούδια να πάρετε πραγματικά συναρπαστικό, αν αποχαιρετήσουν κλισέ πηγαίνουν για ψώνια μας στις τοπικές αγορές όπου σχεδόν όλα τα καταστήματα στα εμπορικά κέντρα πωλούν τα ίδια στοιχεία κατά την περίοδο των διακοπών. Απεργία διαφορετική συγχορδία αυτή περίοδο των εορτών με rummaging μέσω της goodies Christmas διατίθεται στα καταστήματα των Χριστουγέννων σε Ολλανδία και την απόλαυση και την έκπληξή κοντά σας και αγαπητή αυτά.

Υπόψη τον αριθμό των Χριστουγέννων αγορών έχει Ολλανδίας, θα μπορούν κάλλιστα να πω ότι δεν Holland είναι παράδεισος ο πελάτης του. Μπορείτε να το όνομα και την Ολλανδία που έχει. Είτε την διακόσμηση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, αποθήκευση ή ευνοεί το νέο κομμάτι των επίπλων έχετε καιρό για λαχτάρα, η Ολλανδία έχει τις διατάξεις για να σας προσφέρουμε αυτό που ποτέ επιθυμεί η καρδιά σας. Εδώ σας παρέχουμε μία λίστα των τόπων, που μπορούν να χρησιμεύσουν ως ιδανικό hotspots για ψώνια, αυτά τα Χριστούγεννα.

Για τα παιχνίδια δεν παιδί του μπορεί να πάρει καλύτερη από άμμο Κάστρο για τα κατσίκια, ένα κατάστημα Downtown στις Κάτω Χώρες. Ίδιοι περήφανοι για τη συλλογή των σπάνιων παιχνίδια και αντίκες, οι οποίες περιλαμβάνουν και αυτές που έχουμε πάρει σπάνια να δούμε αυτές τις μέρες.
Down καταστήματα πόλης όπως ο Πύργος ρολόι, σικ καταστήματα στο Mall όπως Westshore Dunham χαρά, Jc Penney and Younkers είναι λίγα τα πιο αγαπημένα στέκια για Χριστουγεννιάτικα δώρα.
Outlet Holland Κέντρο, που γειτνιάζουν με το ολλανδικό συγκρότημα Χωριό μπορεί να προσφέρει πραγματικά μια με τη δυνατότητα να αγοράσουν stuffs απευθείας από τον κατασκευαστή. Αυτό τον τρόπο θα πάρετε για να αγοράσει περισσότερα δώρα σε μέτρια τιμές. Ένα ιδανικό μέρος για μαζικές αγορές.
Αν αισθητική αισθήσεις σας είναι εκλεπτυσμένο τρόπο πολύ γούστο και την καλλιτεχνική σας περιορίζουν από διακανονισμό για την τακτική, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε Cottage του κόρακα όπου οι τοπικοί καλλιτέχνες βάλει το έργο τους προς πώληση.
Άλλα hotspots ψώνια και ολλανδοί Village Shopping, Ουάσιγκτον Πλατεία Harvest Antiques Mall, Nob Hill Antique Mall, Ξύλινα Γυάλισμα Antique Mall, Zeeland και Grand Haven.

0 comments: